Bracy=the best!

<div style="text-align: center"><a href="http://bracy.se/191-forst-till-kvarn.html" target="_blank"><img class="image" src="http://bracy.blogg.se/images/2009/149-kr_49896868.jpg" alt="" /></a><br /><a href="http://bracy.se/191-forst-till-kvarn.html" target="_blank"><img style="width: 172px; height: 179px" class="image" src="http://bracy.blogg.se/images/2009/lotta_49896930.jpg" alt="" width="267" height="281" /></a><a href="http://bracy.se/191-forst-till-kvarn.html" target="_blank"><img style="width: 216px; height: 181px" class="image" src="http://bracy.blogg.se/images/2009/kenzasarmband_49897015.jpg" alt="" width="270" height="264" /></a><a href="http://bracy.se/191-forst-till-kvarn.html" target="_blank"><img style="width: 212px; height: 182px" class="image" src="http://bracy.blogg.se/images/2009/amanda_49897075.jpg" alt="" width="255" height="242" /></a></div>

Off to Stockholm!

Om en kvart kommer pappa och hämtar mig för att köra mig till flygplatsen! Kunde inte sova ordentligt inatt heller så jag vet inte hur denn här dagen kommer sluta, men en sak vet jag iaf.. Vi ska till grönan ikväll! Men nu måste jag dra, Ciao sålänge

Mys med babe

Nu har vi ätit, klyftpotatis, kyckling, sallad, sås och vitlöksbröd! I know, jag är hur mätt som helst, men nu blir det mys med älsklingen... Kommer sakna honom hur mkt som helst! Följ med babe!!!

Ciao

Nu drar jag till Porthälla Gymnasium!

Nice

Vädret verkar bättra sig! skönt! nu ska jag bara tvätta klart, städa lite och duscha innan jag ska möta elin!

Motionssammanfattning v 33

Måndag       Promenad ca 8 km


Tisdag         Löpning ca 3 km (Härlanda Tjärn)

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lördag

Söndag     
Romantisk stadspromenad ca 2 h


Britney

Jag tycker så himla synd om Britney Spears, kan inte gå någonstans eller göra någonting utan att bli helt omringad av massa idioter till fotografer!!

Man kanske ska låta henne vara lite så att hon tycker det är roligt igen, nu verkar hon trött på det tycker jag, hennes kroppspråk säger det, det syntes även i hennes ansikte uhnder konserten i stockholm.. Jag förtår henne verkligen, orka med alla som bara håller på!





britney-spears.jpg image by podigle



Jag tycker vi ska låta henne vara ett tag så hon kan bli glad och sprudlande igen!!

Vad händer?

Vaknade självklart innan 6 idag, just bara för att det är min sista lediga dag innan jobbet börjar! Fan vad nice...  Som jag skkrev i tidigare inlägg så åkte jag och babe och impulsköpte en ny laptop, grym är den vill jag lova... Det kanske var datorn som drog, därför jag inte kunnat somna om! Hahaha

Det har inte riktigt hänt så mycket som är  värt att skriva om sen datorn gick sönder, men idag ska det hinnas med en massa!
Jag ska tvätta mellan 10 och 13, jag passar även lufsen som behöver komma ut, ska städa och diska och duscha detta innan  13.. Sen ska jag och elin till skolan för att hälsa på Sofie och kanske lars, våra gamla lärare, elin ska hämta sitt cv också eller något och sen ska vi ta oss en rejäl promenad runt i stort sätt hela partille och sävedalen innan det är dags för mig att gå hem laga mat, packa och kanske hinna hej till älskling! hahha mycket att göra!

Imorgon åker jag hemifrån strax innan 7 och mitt flyg till stockholm går 8.20 det ska bli riktigt spännande ska ni veta!

Just det ja! Igår drack jag kaffe för första gången sen jag slutade röka! men det var inte så jätte gott, kanske ska testa en kopp som jag kokat själv idag bara för att orka med allt!

Ny dator

Nu ligger jag här i sängen med vår nyinköpta Acer! Min paja totalt i lördags när jag försökte starta den!

Hörs imorgon!

Stan idag igen!

I just rätt anda för göteborg kalaset, eller så det så fint heter nuförtiden, kulturkalaset! haha idag har jag lekt med min albin! vi har åkt motorcykel med svärfar, loligt! Vi ska iaf som alla andra in till götaplatsen för att så europe!!! vad ska man ha på sig idag då?? imorgon ska vi på eriks tioårskalas! Men nu ska jag och älsklingen sätta oss på balkongen med varsitt glas vin!

Saknaden

Igår var hur kul som helst! det bästa var mina favoritflickor! Saknar er så mycket!!! Nu ska vi bara se till att åka iväg på en weekend! Idag ska jag först köra babe till hans syster där han ska laga en bil! han ska cykla hem därifrån sen.. sen ska jag köra elin s till flygplatsen för hon och karin ska till cypern! sen ska jag hem igen och tvätta! kul dag!

Nu ska jag göra stan osäker

Nu är det dags för att dra till tåget! där finns nämnligen mina änglar ;D Jag ska på krogen för första gången sen studenten i göteborg! Sticky here we come! Ps har ny frisyr!

Yes

nu funkar det... haha, inte helt dock men det är okej.. Igår kväll blev det lite ensammys för mig på balkongen, ett glas vin och en tidning! ;D jag fick städat ganska bra, inte på ytan utan ordentligt.. Ska ju sälja mitt skrivbord till Pär så jag måste hitta nya platser för alla grejer som fanns där! Nästan allt ät borta ska fixa mer efter days! Elin kommer hit i eftermiddag och egentligen ska jag springa idag men vi får se, tror det blir en promenad ist.. ikväll ska jag till lerum och hjälpa anne att inviga hennes nybyggda altan! Vi hörs när jag städat!

Hejsan Hoppsan!

Min dator är knas ny så jag hoppar att skriva nu... skriver när den har vaknat ordentligt ist!

Varmt

Nu är jag hemma igen efter en mysig dag på stan! Det blev inte så mycket shopping för mig men det var kul ändå! vill ha så mycket, men jag vill ändra min "stil" lite tror jag... Jag behöver också rensa min garderob, har så mycket fina kläder som inte är använda, kanske kan försöka sälja dem... På tradera kanske!?

Lite plus i kassan borde det väl bli... sen har vi en dator som jag funderar på om man ska sälja.. hm.. en stationär knappt använd... snabb och allt! får  fundera lite på det  där..  är så himla trött på alla möbler vi har.. vill bara slänga allt och köpa nytt,  köpa rätt! inte bara köpa för att vi behöver det utan för att det passar och är snyggt! hmm får väl vänta med det tills man bor där man vill också.. gud vad negativ jag blev... brukar inte vara det aja.. skit samma!

Imorgon är det elin för hela slanten igen, mys-tjejdag typ!

Nu ska jag laga mat, babe  kommer när som helst!

Tips på besökare




Nu drar jag

Nu ska jag gå och  möta elin, hoppas på en kanon dag på stan, ciao e baci

J*vla skit

Den ända dagen på hela veckan som man har planerat något och då vaknar man klockan 10, fan vad bra då!!
Aja ska inte träffa elin förrän klockan halv tolv ändå, så det är ju ganska lungt!

Igår eftermiddag/kväll åkte vi med babes kompis för att köpa bil, en primera, säger inte mig  så mycket, den var inte så jätte fin men han gav bara 4 tusen så man kanske inte kan vänta sig så mycket! haha, den här killen Emil har inte haft örtkort så länge och han har inte kört så jätte mycket bil sen han fick det så vi skulle ju åka med på premiärturen, och faan vad jag höll i mig och SKREK!! vi åkte in till stan, Gbg, kultur kalaset är i full gång om man säger så och det var ganska mycket folk, jag trodde att vi skulle köra på nån... det kändes jätte barnsligt men det var lite kul också måste  jag erkänna.. han tvärbromsade hela tiden och speciellt framför övergångsställen så att däcken tjöt... en gång så svängde han så kraftigt i för hög fart att det blev sånt tjut som det blirpå filmer typ...

Rädd var jag hahah....hahahha..  Idag ska jag iaf följa med elin in till stasn för att hjälpa henne  hitta en klänning till ett bröllop... hm...

Kanske skriver innan jag åker! baci

Solen skiner

nu skiner ju solen, det går ju verkligen fram och tillbaka hela tiden nu ju...  

Älsklingen kom hem  för ca två timmar sen och efter det har vi ätit och bara varit vi lite för en gång skull utan tv:n..  Nu vet jag inte  riktigt vad vi ska göra..

Man vet inte om man drömmer


Just nu har
bracy.se rea och jag har hittat massor med armband som jag vill ha! Jag tycker att ni borde ta er en titt, för kanskeär det rea på just ditt favorit armband!
Klicka dig vidare till Bracy.se!
Diddi design silver/crystal pearls
Armband - Love
OXXO peace
Klicka dig vidare till Bracy.se!

Awesome

Thats me... Jag klarade hela  igen! och denna gången hade jag ingen som kunde tvinga mig att springa klart!

JAG ÄR GRYMT STOLT ÖVER MIG SJÄLV, OCH KOMMER MALLA MIG HUR LÄNGE SOM HELST!

detta trodde jag aldrig om mig själv, jag kan ju springa, andas jag rätt så slipper jag ju att få håll också!

Nu har solen tittat fram, kanske man kan sätta sig en stund på balkongen då!

Nu springer jag!

Så nu drar jag iväg för att springa.. Idag ska jag försöka springa själv! det blir härlanda idag också! Hörs sen! CIAO

Mekonomen reklam

Den är så otroligt dålig!!!  Man blir nästan arg och  frågar sig själv om de som arbetar på Mekonomen skäms över den otroligt överglada telefonisten som är på reklamen! Jag hoppas innerligt att de slutar sända reklamen snart! BLÄ!!


That´s bad..

Men inte för mig! hahah, jag pratar alltså om  vädret!

Eftersom jag ska ut och springa mid halv ett så äter jag fiberhavregrynsgröt med hemmagjord blåbärssylt! mumma!
Och vädret är perfekt tycker jag för att springa! jag blirså varm när jag springer så jag tycker bara att det är skönt om det regnar lite och är svalt i luften!

Lotta på Liseberg

Just nu tittar vi på Lotta... Myser lite grann och ska se om babe orkar hålla sig vaken genom hela Beck annars får jag titta på slutet själv! God Natt

Hemma

Nu är vi hemma hos mamma, babe har fixat min yngste brors moppe.... Var tacksam nu Jimmie!! ;D  

Om två timmar blir det BECK för hela slanten! kanske kommer Emelie ner och tittar med oss...

Hörs sen...

SPIKMATTAN

Det var något jag var emot när jag köpte det i födelsedagspresent till min mamma i juni, men efter att jag själv har provat den så blev jag förälskad! DEN OMTALADE SPIKMATTAN!  DE KOSTAR ALLT FRÅN 499 OCH UPPÅT!

JAG SKA SNART INFÖRSKAFFA MIG EN EGEN MEN FRAM TILLS DESS SÅ ÅKER JAG UPP TILL MAMMA OCH LIGGER PÅ HENNES!!!



lånad


Vill du ha mer trafik?


tyra banks

Hon är så snygg! Hon är  verkligen en förebild!! titta på trean nu..

Åh så skönt!

Det var riktigt skönt att få en lite längre powerwalk, den kändes om man säger så.. Det är lite komiskt att det var mulet innan jag gick, soligt under tiden och nu är det mulet igen, hahaha. solen gjorde ju inte så det blev svalare precis!

Pratade precis med mamma, en bekant på Gotland dog igår, tänker på er Lalla och Evert! Kan inte vara lätt  att ha mist båda sina föräldrar... Kan inte tänka mig in i eran sits men John blev iaf 88år! Kram på er!!

Promenad

Nu är det dags för mig att ta på mig träningskläder och ta en snabb powerwalk.. Idag ska jag försöka gå riktigt snabbt... eftersom jag inte har någon med mig så kommer det nog gå bra, slipper anpassa mig till någon annans takt....

Känner mig inte nöjd med min kropp men min kropp känns så frisk!!!!  Känner verkligen hur värt det var att sluta röka, dra ner på alkoholen, sluta med kaffe och att inte minst att jag har börjat springa och motionera ordentligt!


Motionssammanfattning v 32


Måndag
      Löpning ca 2 km

Tisdag         Promenad ca 5 km

Onsdag        

Torsdag

Fredag

Lördag

Söndag
      Löpning ca 3 km (Härlanda Tjärn)

9 dagar kvar!

Oj då, snart har hela sommaren gått! Om nio dagar börjar min utbildning och om 14 dagar/två veckor så börjar jobbet på allvar!

Igår var jätte mysigt! Passade min fasters barn Elin och Hugo, massa lek och skratt men mest bus! När vi hade fikat med faster + man efter de kommit hem igen så åkte vi till mina svärföräldrar och åt färsk krabba! mumma!

idag ska jag städa och greja samt ta en promenad!! see youlater

JAG KLARADE DET!!!!!!!

Fan vad stolt jag är över mig själv! Jag klarade att springa runt hela Härlanda tjärn.. Okej alla typ klarar det men jag är inte som alla.. Jag har aldrig kunnat springa men nu ger jag mig fan på det! Grym är vad jag är! Ciao nu väntar duschen sen ska jag till tollered!

Yes

Fick tag på brorsan och han ska med till Härlanda och springa, gött! (vilken göteborgare jag är!) Sånu ska jag fläta håret (är skönast att ha flätat hår när man springer, speciellt med mitt långaoch tjocka hår.. svettas sönder annars!) och sätta på mig skorna sen åker jag upp och hämtar honom! Får inte glömma vatten!!!

Black Jack

Tänk att det skulle bli just iår då man är fyllt black jack som man skulle börja tycka om svart allt mer, det rosa börjar försvinna mer och mer...

Jag har precis målat tånaglarna svarta och håller på att måla händerna nu också... Jag tycker det är skitsnyggt!  Plinga svart nagellack helt enkelt,, min svärfar kommer hata det, but who cares? hahhaah

Ska ut o springa om en timma...

Söndag

Jaha, jag  som trodde att jag skulle ha  lite längre sovmorgon idag, babe väckte mig tidigare än vad jag brukar gå upp! Tack älskling! Fast nu gör det inget är pigg och kry ju...

Försöker få med mig en bror ut och springa med mig! Kom på att jag inte tycker det är så kul att springa själv, speciellt inte såhär i början för jag tycker att det är jobbigt innan jag sprungit en kilometer typ.. Behöver ha mitt pepptalk!

Känns lite dumt att jag tycker det är skönt att det inte är så fint väder.. Men jag får typ solsting varje dag! Orkar vara ute och hålla på ett tag, sen kommer jag hem och sätter mig i  soffan, då är det kört!!!!  Plus att det är ju mycket skönare och lättare att springa när detär mulet, dock är det varmt ändå men det ska nog gå fin fint!

Nu ska jag käka frukost innan det blir försent och sen ska jag "surfa"(fan va fult) runt lite! Hhahaha

Hothothot

Skit vart kom värmen ifrån? Man svettas ju nästan bort!  Hahaha

Idag har vi varit på släktträff, vi var ca 170 pers där! Kul! Min morfars farfar släktforskade på 50-talet och han hittade släkt ändå tillbaka till 1500-talet och den första släktträffen var 1959.. Alltså var det 50-årsjubileum! Nice! Kan fixa en bild nån dag kanske! Jag heter Greta 312.344.11, ahahah i släkten, alla härstammar från ett par som  fick elva barn varav sju överlevde till vuxen ålder och Greta var det tredje barnet därav en trea i början av mitt nr.. den sista ettan står för att jag är det första barnet till min mamma!

Intressant??     Jag tycker faktiskt det, men kanske inte för alla..

Imorgon ska vi upp till Tollered för att först passa mina kusiner Elin och Hugo sen ska deras föräldrar min faster Camilla och hennes Kristian bjuda  oss på middag! Tror det blir grillat...

Men innan det ska babe med sin pappa och hämta i burarna med krabbor.. Nice att få krabba.. Mumma!

Just nu tittar jag på  sommarkrysset!


Hahaha

Sitter och skrattar med Elin! hahaha hörs sen!

Hämta grejer på posten

Nu har jag fått tre avier på två dagar, då kanske det är dags att åka och hämta det, dock är jag inte helt säker på vad som skickats till mig menmen, vi får väl se!

Längtar efter babe, vi har det så himla bra nu älskar honom så mycket!

Fan då

Undrar vad som hänt, varför ingen kommenterar länge... Alla som har en egen blogg vet ju hur mycket det värmer och hur glad man blir av att komma in och se att massa har läst och  tycker att det är såpass intressant att de väljer att skriva till mig eller att fylla ut det jag skrivit.. Menmen det kommer väl, en svacka förmodligen..

Idag ska jag träffa Elin, kommer inte riktigt ihåg när vi sågs senast men det ska bli kul iaf.. Sen ikväll när solen inte värmer för mycket så ska jag åka och springa, jag ska ta med älsklingen tror jag!

Hoppas alla får en såndär toppen dag!

oops

Nu ska jag fuska lite;) känner att det är okej, är duktig nu så då får man unna sig lite;)  Älskling kommer  snart hem med pizza och jag tänkte att när solen inte värmer lika mycket så ska vi ta en mysig, romantisk promenad.. Precis så som vi alltid gjorde förr!

Du är mitt liv älskling, utan dig vore jag inget, jag är din nu och för evigt, jag älskar dig!

Bracy

Idag har jag och bracy.se startat ett samarbete och inom kort kommer det komma upp en tävling där du kan vinna armband eller rabatt hos bracy! Hoppas ni håller ögonen öppna!

Klicka dig vidare till Bracy.se! 


Nähä

Det blir ingen trip till Kortedala idag... Men istället ska jag träffa Sara snart och vi ska sätta oss i solen och läsa....  Hon ska plugga körkortsteori och jag hade tänkt köpa en tidning att läsa!

Hoppas man kan lyckas få lite färg också, haaha kan ju behövas fyllas på innan det blir höst!

Hörs sen

Love it

Så fint väder! Hoppas det håller sig tills man börjar jobba iaf..  Idag ska jag, karro, albin och alice åka till kortedala och hälsa på Camilla och hennes dotter Mikaela..

Hahha jag och camilla strax innan brittans konsert börjar!!


Köss


Snart så

Om två veckor har jag haft min första utbildningsdag i Stockholm inför nya jobbet! Haha tiden har gått grymt fort.. Tänk det var liksom mer än två månader sedan jag tog studenten! Sjukt!

Idag har det vart en lång dag och det är dags att gå och nanna redan, måste börja få in bra sovrutiner så att det inte blir så jobbigt att börjs jobba!

i love

i love bracy.se de har så unerbara armband! För alla smaker och plånböcker! Ta er en titt vetja, you gonna love it!

BRACY

Supergratis.se

Nu har jag gått med i en sida där man samlar poäng och kan få ut dem genom att få lotter, presentkort, biobilj mm...

Så varför inte gå med du också?

Klicka här

Duktiga jag

God förmiddag!

Jag har precis ätit en tallrik med fiberhavregrynsgröt och innan det var jag ute på en liten promenad med hunden. Känner verkligen att jag kommer att lyckas denna gången.. nu är det jag som gäller för hela slanten! Jag ska gå ner 10 kilo till min födelsedag den 27 mars... det borde väl  inte vara så himla svårt? Det är ju mer än 7 ½ månad alltså lite mer än ett kilo i månaden.. Men nu har jag inte min annepanne som kan skälla på mig om jag försöker fuska!! <3

Idag så ska jag ut och springa vid halv ett ungefär för då är nog gröten borta.... Sen är det dusch och efter det lek med Albin på gården!

Nu måste jag diska innan days börjar!


Sötnosen

Har varit hos familjen Eriksson/Svensson och lekt och pratat... Albin den lilla sötnosen han är så rolig...

Detta får man göra när farbror och Tiie är barnvakter!

Man får lära sig att åka moppe också! ;D




Hahaha




Abbins tiie förever!


Varmt

Nu är vi tillbaka igen efter en lagom lång men väldigt varm promenad.. vi gick inte speciellt fort, då det är svårt med en hund som ska stanna och nosa på allt, men ändå blev det svettigt! Beror nog på vädret,, mulet med en tendens till åska, så då förstår jag också varför jag börjar få huvudvärk!!

Nä nu ska jag snart äta lunch och sen bär det av utåt igen tror jag!

Promenad

Nu ska jag ta med mig min älskade hund och träffa Sara för att ta en promenad..

Sen när jag kommer hem igen så blir det att åka hem till mina föräldrar för att lämna massa grejer och kanske åka en snabbis till Allum! Är rean kvar??

Ensam igen

Eller ja ensam och ensam, jag har ju min lilla king charles lufsen här... han var så snäll och väckte mig en timma innan jag skulle gå upp! Hahahaha Idag är första dagen efter semestern som babe jobbar.. Innan var jag van att vara ensam hela dagarna tills han kom hem klockan fyra men nu känns det bara tomt.... Idag tänkte jag inte göra så mycket, diska och plocka undan lite.. Vi har det städat nuför en gång skull så jag hade tänkt att försöka lägga ner mycket tid på attdet ska fortsätta vara så! Sen ska jag ta en lång promenad i regnet med hunden och efter det borde det vara dags att förberada middagen.. Ikväll ska vi träffa babes bror och hans familj, karro, albin och alice... Jag hoppas att jag och mamma senare i veckan ska åka och hälsa på lilla Pauliina!! hon är en vecka idag! Grattis;D Baci

Mmmmums

Nu har vi ätit! Kyckling, bulgur och grönsaker! Mums var det!

Nu är det dags för lite gammalt hederligt tv-tittande... Har ont i magen, vet inte vad som hände...

Hejsan Hoppsan!

Nu är jag tillbaka vid datorn igen! Har varit ute och sprungit med älsklingen, sen har vi ätit en stärkande omelett som var jättegod.

För en liten stund sedan ringde min kontakt på nya jobbet, äntligen får man lite mer info... Jag ska flyga till Stockholm den 19e för utbildningen! Jag, flyga själv! Fan vad nervöst! sen ska jag och min arbetspartner köra ner vår bil till Göteborg... Det kommer bli stressigt för jag ska vara i Stenugnsund klockan  tre!

aja baci per te

Vinn rosa minidator!

Kolla vilken babe!


Jag är med och tävlar om denna sötnosen
klicka nedan för att komma in på tävlingen!

http://shoppingandfashion.se/vinn-den-perfekta-bloggdatorn-fran-acer/#respond

En ny jag

Nu är det dags nu ska jag skärpa till mig ordentligt!

Eftersom jag köpt nya springskor, träningsbh, linne och byxor så är det dags att jag sätter igång.. Jag är trött på att inte trivas i min kropp... Och jag har ett mål! Jag ska springa vårruset till  våren!!!

I´m back

Nu har jag varit hemma ett tag, kom halv ett i natt.. Jag har laddat över bilderna till datorn nu så jag  kan lägga upp några!







Jag tror det räcker för idag..

Snart ska jag åka för att passa min italienskalärare från gymnasiet, Lenas barn.. Hon ska på U2  som alla andra;)

hörs imorgon

RSS 2.0