Unika Besökare

Oj vad mina besökare har gått ner under tiden jag har varit på Gotland, helt sjukt!!!

idag är det sista dagen imorgon  åker vi hem, jag har väldigt blandade känslor inför det då jag älskar att vara här, sånt lugn.. Fast man kan festa till det och hitta på hur mycket som helst också... Men det ska också bli skönt att komma hem och komma in i de såkallade rutinerna igen!

Om 20 dagar är det dags för mig att åka till Stockholm igen och då för att gå på en tredagars utbildning inför jobbet på ABC-Gruppen, sen den 24 aug är första arbetsdagen för mig! Can´t wait!

Nu har solen tittat fram igen här i Lärbro så det är väl dags attgå ut! Vi ska åka och titta på raukar och jag och babe hade tänkt åka ut till hall!

God Natt

Nu går vi och lägger oss i vår kalla husvagn, imorgon skall jag ut och springa med mina nya umbroskor som jag köpte idag!

Puss och Kram

Grattis!

Grattis, min lilla Gud dotter du har blivit mamma till en liten tös!!  Hoppas allt är bra med er  allihopa! Puss på er!




Nu är det dags för en sen middag!   Har shoppat idag men skriver mer om det senare eller imorn!

Snart kommer det mera!

Jag kom på att jag inte har skrivit så mycket i min lilla kategori "What I Want" jag hoppas att ni förstår att jag inte har haft så mycket tid till det under tiden jag har varit på semester! Men nu är den snart slut! På fredag 17.10 går båten mot oskarshamn sen är det 33 mil hem.. Så på söndag eller måndag så ska ni nog se att jag är tillbaka i mina gamla vanor! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;D

Tröttis

Jaha då har hela min dator rensats utan att jag visste det.. Gött allt är borta.. Fan vad arg jag blir!


Idag har vi tillbringat dagen i Slite! Jätte mysigt, först spelade pojkarna tennis, sen fikade vi allihopa tillsammans.. Jag försökte bada men de var allt för kallt.. Så jag solade ist..


Imorgon ska vi åka till Torsburgen, eller vad det heter.. Sen ska vi till Tofta och babe ska köra Fiddybike och sen ska vi till stranden och bada och sola innan vi åker upp till Wisby för en shopping eftermiddag..


Nu ska jag lägga mig jämte älsklingen och lösa korsord tills vi ska sova!


Bilder - eller inte

Nu har jag försökt i ca 30 minuter att få upp  lite bilder men det går för jävla långsamt alltså...
Det är strax dags för lunch också!!

Gud vad jag har tröttnat på att internet är så långsamt!


Jag har blivit GAMMAL!

Nu råkade jag visst hoppa över en dag igen, men det är ju som det är, min största prioritering är inte bloggen just nu.. Jag vill ju bara vara med familjen och babe och ha det mysigt! Igår var vi på Fårösundsmarkand och sedan åkte vi över till Fårö och åkte till Sudesand där jag tyvärr inte badade.. Jag tror jag blivit något gammal eller badkruka jag vet inte vilket! Men när det är kallt i vattnet kan jag bara inte gå i! Förr var det inget problem jag bara sprang i! Hhahhaha jag är gammal! Men nu hinner jag inte skriva så mycket heller.. Ska till Bläse nu och möta upp babe och Jimmie som cyklat dit! Kanske kan uppdatera med lite kort senare, dock har vi inte tagit något än typ men jag kan göra det nu! Saknar er där hemma!

Gotland dag 2 & 3

Det känns som jag inte är speciellt bra på att uppdatera när jag är här, det kan ju faktiskt bero på att jag är på semester och inte sitter vid datorn, sen så är Internet så otroligt långsamt här ute att det tar typ 10 minuter innan jag kommer in på blogg.se…. Jag vill iaf försöka uppdatera en gång om dagen.. Okej jag vet att jag inte gjorde det igår men jag hann inte… Igår åkte vi först till Hide för att bada men det var så dimmigt att man typ inte såg varandra, så jag och babe bestämde oss för att åka runt lite på norra Gotland i väntan på att solen skulle komma fram igen! Vi körde vi Hau och Ar och sedan kustvägen ner till Bläse, vi åkte förbi Gotland Ring och sedan badade vi på Storungs… Inatt regnade det hur mycket som helst, och eftersom vi sover i en husvagn så låter det ju hur mycket som helst… visst jag tycker det är hur mysigt som helst att vara i en husvagn när det regnar men inte när det regnar så mycket.. Det åskade jätte mycket också.. Haha fattade inte vad som hände.. Vaknade flera ggr… Idag har det inte hänt så mycket än men klockan två kommer några vänner till oss hit och ska fika! Ove och Gerd, hur gulliga som helst, de är väl runt 60 och pratar gotländska, Loving it! Haha… Klockan 19.25 ska jag, babe, Pär och david ta bussen ner till Wisby för att gå till bla Burmeister. Ska bli jätte kul att gå ut i Wisby, sist var det ju ingen som var gammal nog att följa med! Imorgon är det marknad i Fårösund så då kommer första och största delen av dagen utspelas där.. Sedan kanske det blir Fårö, Sudersand, Raukar och grillning! Jag är så glad att vi är på Gotland, det är så skön känsla att vara här! Skulle kunna vara här hur länge som helst! Skriver imorgon! Eller vem vet, jag kanske hinner in i kväll innan vi åker till stan!

Äntligen en fungerande dator!

Nu sitter jag här strx utanför LÄärbro på Gotland... Jag hade igång datorn en snabbis på båten igår kväll men så gick jag upp på däck en snabbis, tänkte att jag skulle skriva ett inlägg när jag kom tillbaka men när jag kom tilbaka efter ca 10 min så fick jag inget nät... Då var vi redan för långt ut! Jag lovar att jag blev ganska arg då alltså!

Menmen nu är vi äntligen här... Idag har jag grejat lite i trädgården och sedan åkte vi ner till Wisby, där jag, babe och min käre far gick runt när vi väntade på resten av familjen.. Vi gick och åt en glass vid typ sveriges största glasscafé sen gick vi en stund på adelsgatan innan vi gick upp till öster centrum för att ta ut pengar och där såg vi Andreas Lundstedt i Alcazar..Vi skulle ju egentligen gått och sett dem på Hamnplan 5 ikväll men vi skiter i det...

Nu håller vi på att grilla, fläskfile, kyckling och korv....

Om det är lika fint väder imorgon som det varit idag så ska jag och babe ligga på stranden hela dagen... Ska bli hur mysigt som helst! Vi har redan fått färg båda två och då har vi inte försökt sola!!

Hoppas alla har det bra;D saknar er redan!!!

Nu är det äntligen dags!


Idag bär det av til Gotland, vi ska bara äta frukost, göra iordning oss, fixa det sista och sen åker vi.. Yeay...   Fan vad jag har längtat!

Har sovit med flätor inatt igen så nu kommer jag vara mega lockig! Haha

Känner att jag har lite bloggtorka justnu men det blir nog bättre när vi kommer till Gotland och det händer grejer!


Ojojoj

Nu var det en dålig dag igen! Och imorgon kommer ju inte bli bättre eftersom vi åker härifrån vid halv tolv! Båten går 21.15 och det är ca 32 mil att köra men vi ska stanna och bada och så på vägen tänkte vi!

Idag har vi städat, packat och kört runt och fixat lite grejer.. Nu när vi kom hem så bakade jag en sockerkaka med de blåbär och hallon som jag lena och albin plockade i lördags...Det blev lite bär över så då gjorde jagb en paj också men lade till lite jordgubbar... Den ska jag och babe äta om en stund..

Åh vad jag längtar nu! Snart är vi på Gotland! Yes!!!

Åhh äntligen

Äntligen var vi hemma igen. Har varit i Skärhamn hela dagen med babe hans föräldrar och sötnosen Albin!

Filmen igår var jätte bra,blev dock väldigt rädd vid ett tillfälle och hoppade till och detta fick jag ju höra utav  min bror hela vägen hem! Hahaha men det gör ju nget...

Nu har vi varit hemma en stund och ätit men ska snart bege oss igen, ska mysa med min bror ikväll och Sara och Kikki har ju kommit hem från Rhodos så jag ska träffa Sara också...

Skriver så snart jag kommer hem igen, förlåt att jag inteskrivit idag, blev så bråttom! Ciao belle!

Vill du få fler besökare?

Om du som jag längtar efter att få lite fler besökare till din sida klicka då här: http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=sofie88  Det tar inte många minuter innan du är redo för att visa din blogg och fåå många fler besökare!

Så varför vänta??? Klicka på länken ovan!!!!!!!!!


Harry Potter

Nu är det snart dags! Om två timmar sitter vi i biosalongen och filmen ska precis börja.. Så perfekt, eftersom det regnar så känns det ju okej att gå på  bio också.. Det värsta är väl att jag börjar bli trött.... Ojojoj!

Men jag mobilbloggar strax innan bion börjar! Ha det gött mina små läsare!


En snabbis

Nu är vi hemma en snabbis men jag ska snart skjutsa babe till hans kompis, de ska dricka öl som vanligt! Själv har jag ju tröttnat lite på det där med alkohol.. Men jag ska ju gå på Harry Potter klockan elva... <magi och nattbio. ;D haha

Men jag kommer snart hem igen och då ska jag uppdatera ordentligt på bloggen och duscha och göra iordnnig mig! Ciao


ASOS

Det som finns här är bara lite av alla de grymt snygga kläderna som finns på ASOS, men det är då inte speciellt billigt! Men man kan inte sluta titta! Love love love

Miss Sixty Printed Bust Detail Top £60.00   Miss Sixty Printed Bust Detail Top

ASOS Colourblock Bodycon Top £30.00     ASOS Colourblock Bodycon Top

ASOS Drawstring Kimono Top £25.00         ASOS Drawstring Kimono Top

ASOS Sleeveless Colour Block Bow Jersey Dress £28.00         ASOS Sleeveless Colour Block Bow Jersey Dress


Alla bilder och uppgifter är tagna från http://www.asos.com/

Blondinbella och Jag

Jag kommer åka till Gotland ungefär samtidigt som Blondinbella åker hem! Då får jag ta över bloggandet därifrån. Hahaha...

Jag undrar det jag om det inte är lika många inne och läser bloggar på helgerna.. Tycker redan det går segt på besöksräknaren. Men men den vaknar väl till om ett tag..

Just nu sitter jag hemma hos mina svärföräldrar och väntar på min svärmor och den undrerbara lille Albin! Älskar dig min lille gullunge.... <3

Inte så himla bra kort men detta är när vi plockade blåbär förra veckan..
Kommer alltid älska dig hur mycket som helst Albin, även om andra säger något annat!

Kom igen nu

Det skulle ju bli sol idag hade jag bestämt, attans nu kommer jag inte kunna sola och vara iaf nästan lika brun som sara och kikki när de kommer hem från Rhodos imorgon.. Nä okej det ska tydligen regna imorgon med..ingen sol eller d-vitamin för miin del.. Hahaha


Ikväll kl 23.00 ska  jag på Harry Potter med min bror och hans kompis! Nattbio, det har jag inte testat förrut.. Mysigt och kul ska de bli iaf!

Nu ska jag och babe till hans föräldrar, han ska fixa lite med bilen inför Gotlandssemestern och jag ska baka med svärmor.. Får se vad det blir för gott! Jag ska försöka vara en duktig bloggerska idag och updatera med bilder, kanske mobilbloggning eftersom detäntligen funkade igår..

Nu måste jag springa P väntar på mig...

Forever21

 
På forever21.com kan man hitta de snyggaste kläderna, här är lite som jag hittat!



Trish Printed Chiffon Top
$19.80


Paulina Banded Floral Top
$19.80

Ruffled Paisley Chiffon Top
$17.80



Roza Print Dress
$22.80


Knotted Back Floral Dress
$22.80


Fearless Beaded Suede Pumps
$26.80


Andie Velvet Tote
Was: $36.80
Now: $17.99


Ellison Tote Bag
$28.80


Winged Elastic Belt
$6.80


Pyramid Stud Croc Belt
$7.80




Bilder lånade från http://forever21.com/

Friends

Jag tror jag snart sett alla vänner avsnitt, men ändå så vill jag ha boxen.. Man kan ju inte se dem för många ggr heller, eller hur! 

De har kommit ut med en nyare version av boxen med material som aldrig visats tidigare, priset är  1199 kr på CDON.

Jag trodde den skulle vara lite billigare men det gör inget, det är ju ändå värt det, kan kolla på vänner när som helst!

blåbärsplockning

5ca231290fb380befa9e88f0dd08f7f2.png

Kolla varifrån!

blåbärsplockning


Kolla min bloggdesign


Nu har min blogg äntligen fått bli fin!
Det var den otroliga Amanda som gjorde den på 2 sek! Hennes blogg hittar ni här: http://photoher.blogg.se

Jag är mycket tacksam ska ni veta! Jag fattar inte så mycket här inne! Det ändå jag kan är att skriva och lägga in bilder! Och få besökare såklart! Den senaste veckan har jag dubblat antalet unika besökare!

MacBook

Jag har länge tittat på Mac och alla deras lösningar, och MacBook är något som jag verkligen vill ha NU, då skulle jag kunna vara den där bloggdrottningen jag längat efter att bli!

På apple.se finns MacBook för 10.495 kr



Jag skulle vilja ge mer information om datorn men jag är inte så teknisk så när jag ska köpa den så ska babe följa med!


Brun och bränd

Nu harvi varit hemma en stund, käkat lite och så.. Det är så roligt när jag och babe är ute med båten för jag kommer alltid hem brunare än vad jag var innan, och idag har jag verkligen lyckats få mycket färg.. Men babe är alltid bränd, jag såg i början av dagen att han redan had ebörjat bli röd, men lyssnade han när jag sa åt honom att ta på sig en tröja?! Nej, därför får han skylla sig själv, men jag smörjer ändå in honom med aloe vera barbadensis..

Jag försökte hitta sladden till kameran också men hittade den inte.. Attans..

BRACY.SE

Bracy.se är Sveriges ända armbandsbutik...  Och jag har blivit helt kär! De har så många snygga armband!
Så fort jag börjar jobba och får min lön så kommer jag skicka efter mycket fån BRACY.SE


By Kenza

Detta älskar jag och är med och tävlar om... (Se ett av de tidigare inläggen!)


By Rebecca Simonsson


Alla bilder är från http://bracy.se/

Nu drar vi

Nu drar vi ut med båten! Kommer ieftermiddag och då kommer jag uppdatera mer med WHAT I WANT.

Det har med smycken att göra!

Baci


SATC - Sex and the city

Jag har älskat SATC i alla tider, sen jag såg första avsnittet! Men konstigt nog så har jag bara de sex första avsnitten.. Därför är det första jag önskar mig just SATC-boxen och den första filmen, det ska ju komma en till snart så då önskar jag mig biljettter till biopremiären i Sverige! Helst fyra, men det spelar ingen roll... Haha

Anledningen till fyra biljetter är att jag, Sara, Jazmine och Elin var på filmen förra sommaren och efter det så är det änna vi! Jag är tydligen Samantha inte i praktiken men tydligen i sinnet! Haha

Boxen kostar 599 kr och filmen 159 kr och finns i de flesta affärer där de säljer filmer!



Sen så kommer vi ju till det jag mest vill ha! Ett Carrie-halsband, fast med mitt eget namn, ett Sofie-halsband helt enkelt! Fast det är ju inte riktigt så enkelt som man kanske kan tro, man måste beställa det via internet och sen kostar det ordentligt också, ett jag hittat kostar 1200 kronor SÅ MAMMA NU VET DU VAD JAG ÖNSKAR MIG I JULKLAPP!


Det är så fint! Självklart vill jag ha det i guld!

Luring där

Det blir visst en båttur ändå.. Känns mycket bra, då kan jag passa på att sola som jag sååå behöver! Frågan är vart vi ska åka!  Kanske vrångö för att titta på tankfartyget som gått på grund där.. idioterna gick på fel sida av pinnen! Hahaha

Känns skönt att hitta på något själv med baben också! Känns som vi bara är hemma när vi ses, blir lätt lite tråkigt då även om vi alltid har roligt tillsammans!

Ja just det, igår när vi hade gått och lagt oss så ringde min tre år yngre bror som jobbar som leveransansvarig under Gothia Cup vid  Kviberg.. Han satt själv vid busshållplatsen nära gräsmattorna.. Så han frågade mig om jag kunde komma och hämta honom och så klart kunde jag det.. Jag vill nog att min lilla lillebror, även om han är 18, ska sitta så i ett dåligt område.. Jag fick en chokladkaka och en fantaburk som tack även om jag sa att det inte behövdes! Haha..

Jag har precis tagit ut mina sju inbakade flätor som jag sovit med så nu är mitt hår lockigt och fint! Ska snart fixa iordning mig och det vi ska ha med oss ut....

Bridget Jones

Ja äntligen kommer en tredje film... haha Jag älskar Bridget hon är sådär klantig och har samma otur som jag... Vi är typ likadana förrutom att jag har min babe sedan 6 år tillbaka och bara är 21.. men annars såå.

Så då är det dags att dra sig till bion igen då! ( okej det dröjer ju ett antal månader,  hon ska ju gå upp i vikt och sen ska de filma också!)




Jag undrar om Hugh är med? Hoppas, hoppas,  hoppas!

What I want!

Nu är det så att jag har kommit på en ny grej som jagska göra här på bloggen.. Jag ska med olika inlägg lägga uppsaker som jag vill ha, som jag förälskat mig i osv.  Tanken är att det ska komma med bilder och varför jag vill  ha de sakerna men också priser och var du kan hitta de.. Om det är flera saker med samma nämnare så kommer de i samma inlägg..

Jag kommer också i slutet på varje inlägg ge en ledtråd till vad som kommer i inlägget efter!

Ett tips är att följa mig på bloglovin, eller att hålla koll i allmänt!

Jag kan säga redan nu att detta kommer bli min lilla succé, om några timmar kommer det första riktiga inlägget med WHAT I WANT


Flätor-nya grejen

Jag har börjat göra inbakade flätor när jag ska gå och lägga mig, då blir håret sådär snyggt lockigt och man behöver inte hålla på så mycket med det för att få det att se arbetat ut.. Mitt hårtips är alltså att fläta håret när du ska sova, helst ska det varalite fuktigt eller blöt så det blir riktigt ordentliga lockar...

Jag har nämnligen tröttnat på att försöka ha mitt hår rakt, det är ingen idé att försöka, det ser helt fett ut med en gång. nu har jag så långt hår också att det inte gör så mycket, ser långt ut i vilket fall.. Det ända jag önskar nu är att lyckas göra sånna snygga inbakade flätor runt ansiktet! Jag vet att jag redan lagt upp denna bilden idag men jag lägger upp den en gång till för att visa vad jag menar!


Nu ska vi sova snart så jag säger god natt redan nu... Sov så gott så hörs vi imorgon..


NEEJ

Nu kommer älsklingen paja min duktiga dag! Har varit nyttig och varit ute och gått men nu ska han göra chokladbollar, han bara, du behöver inte äta men hur duktig är jag på det där när han äter... Jag ska däremot försöka äta så lite som möjligt!

Recept på Chokladbollar
100 gram smör eller magarin
3 dl havregryn
3/4 dl socker
2-3 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
lite kaffe..

Mumma

HJÄLP- mobilblogga

Jag har försökt flera ggr nu att mobilblogga men det funkar inte!  Någon som kan ge mig något bra tips fattar ju inte!

Nu är det dags att mysa framför tv:n med P, see you later....

Tråk

Det blir att sitta hemma imorgon också.. Vi bestämde oss för att inte åka till Skagen då vi inte har så gott om pengar...  Jag får ju  inga pengar förrän i slutet av september! Det är så nice så.. Inte..

Babe ska nog göra en service på sina föräldrars bil imorgon så då blev det ingen båttur  heller.. får väl ta bikinin och lägga mig på gräset och läsa lite.. Har ju köpt Da Vinci Koden på engelska så jag har nog att göra!

Nu ska vi snart sätta oss och äta maten har varit klar i över 40 min men P kom inte hem förrän nu!

Danmark

Då  kanske det blir Danmark och Skagen över dagen imorgon! Med babe och svärföräldrarna! Måste kolla runt lite och så först!

Om inte annars så blir det en båttrip i bikini imorn för det skulle bli ganska okej väder, måste ju steka lite nu när alla åker utomlands! Jag ska ju inte till Gotland förrän alla typ har kommit hem igen, men jag kommer vara värst när jag är klar med min semester!

Ego

Anne hade lagt upp en bild på mig från kön till konserten! Hon gav mig också massa komplimanger! Du gjorde min dag hjärtat!

Så nu måste jag vara egooch lägga upp den jag med!


Okej att jag har lite konstig min me ändå!

KLAR

Nu har jag läst klart boken tog typ bara 2 timmar. Den var bra mycket bättre än vad jag trodde! Men man väntar på en fortsättning! Haha

Nä nu kommer älsklingen snart hem men bara för att byta om. Han ska nämnligen direkt ut för att springa 8:an, han gör det tre ggr i veckan... Sen ska jag ha maten klar när han kommer hem, enchiladas ála Sofie ska det bli!

Oj det gick fort

Jag har redan läst 110 sidor i boken! Har ca 60 kvar.. Men jag insåg att detta är det andra boken Britney har skrivit.. Hur får man tag på den förstadå? Finns den på biblioteket  tro?

Skönt

Nu är jag hemma igen! det var skönt med en promenad men det var varmare än vad jag trodde ute! Jag fick gjort lite saker på vägen också.. var ju tvungen att köpa frimärke och lägga ett brev på posten. sen gick jag en bra bit och då kom jag på att  ja har tänkt att gå till Nordic och Sova ett tag, så det gjorde jag! Har ju inte varit där förrän idag och det har funnits där i säkert ett år.. Gud vad jag är dålig!

Jag älskade Nordic, gud så mycket grejer jag skulle vilja ha, okej det är ju inte speciellt jätte billigt, men riktigt snygga saker!

Jag pratade med både min pappa och min bror också, de är redan på Gotland och de sa att det var riktigt gott Gotlands väder! Nice hoppas det håller i sig tills nästa vecka!

Nu ska jag göra mig en tonfisksallad till lunch och sätta mig på balkongen (så länge vädret tillåter) och läsa Gåvan som Britney och Lynne Spears har skrivit!

Träna

Nu är det reklam på days!
 
Kom på att jag måste fan sätta igång att träna nu! Så nu har jag bestämt mig för att ta en powerwalk efter days.. Jag måste köpa frimärke så jag kan skicka in mina jobb papper!

Jag vill verkligen bli smal, snygg och fräsch! Men då är det bara att sätta igång att arbeta för det! Hahha

Segis


Gud vad seg man kunde vara idag då!  Nu har hag iaf käkat frukost! Snart blir det Days men innan det ska jag bädda lite och plocka undan lite...
 

Saknar alla mina
flickor! Vi måste ses väldigt snart vill jag lova!

Skriver mer efter days!

Vinn Armband från Bracy.se



Nu är jag med och tävlar om ett armband från bracy.se! Det ändå man behöver göra är att gå in på
http://moonzanna.se/2009/july/tavla-om-valfritt-armband-fran-bracyse.html#comment det tar två sekunder och du kan vinna ett av  alla de vackra armbanden! Du väljer själv!



.

God morgon

Ja då  var det ny dag igen då! Vaknade en halvtimma innan klockan ringde men gick upp ändå, kan ju inte ligga och dra mig hur länge som helst!  Haha..  Vet iinte riktigt vad jag ska göra idag men det  regnar så sola  ska jag ju inte iaf.

Igår fick jag nytt rekord på unika besökare! Tack så mycket, hoppas ni fortsätter läsa min blogg och ni kan ju alltid följa den med bloglovin! Haha, hörs senare baci

Hej Då

Då åker Elin till danmark imorgon och kanske till Italien efter det! Jag vill också till Italien! Aja jag får ju iaf åka till Gotland nästa vecka! Nice det iaf!

Nu börjar klockan bli mycket och babe jobbar imorgon så det är dags att få honom i säng ;D nej det var inte snuskigt menat! Haha


Jazmine och jag förra sommaren!

Harry kl. 20.00

Kl 20.00 ikväll på 5:an så är bakom kulisserna på nya Harry Potter filmen! Så då vet ni vad jag kommer att titta på kl åtta!

Mmmm

Så gott det var med mat, kroketter, kyckling med champinjoner och kokosmjölk plus att vi delade på ett vitlöksbröd....

Just nu kollar vi lite på 2 ½ men, men jag ska hoppa in i duschen när som helst, vet ju inte exakt när Elin och  Jazmine kommer heller, och  det är ju kanske bra om man är klar då!

Baci e Ciao

Bäst att passa på

Bäst att passa på att blogga nu, det började precis ösregna och det kommer säkerligen börja åska och blixtra snart också.

Jag har lagt i ytterligare en tvätt och nästan diskat klart, shit va mycket det var att diska! Ska direkt efter ajg  diskat klart börja med maten!

Gotland v.30-31

Tänkte bara kolla om det är någon som kommer vara på Gotland vecka 30-31 jag kommer vara där mellan 21 juli till 31 juli! Skulle vara kul om man kunde träffas lite fler när man är där!

Irriterad

Nu när jag gick ner till tvättstugan ca 5 min sent så ligger någon annans tvätt där.. så jag öppnade luckan för att slänga ut kläderna i en rullvagn, de var jätte våta och varma... asså personen som lagt i de har ju typ lagt i de precis innan min tvättid börjat.. Pucko!

Aja nu ska jag diska innan jag ska lägga i nästa tvätt!

Dags för tvätt

Nu ska jag tvätta! Strax efter sju kommer Elin och Jazmine! Elin åker till Danmark imorgon så vi måste ju träffas! Skriver senare!

Oj då titta här

Gå in här så får du mer trafik på din sida med en gång!

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=sofie88

Harry Potter

Till helgen ska jag följa med min bror och hans kompis för att se Harry Potter and the half blood prince.. ska bli skit kul.. min bror är så himla lik Harry, ja Harry inte Radcliff...

http://www.cectheatres.com/assets/harry_potter_and_the_half_blood_prince_potter-_poster2.jpg


bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/853226/sofie?claim=64fp4tz4aj2">Följ min blogg med bloglovin</a>

Mobilblogga

Jag har en fråga! Hur bloggar man via mobilen?

Titta

Gud så tråkigt jag  har, men det är ganska skönt att bara vara hemma och ta det lungt.. men babe är ute med båten med sina föräldrar så jag sitter här helt själv framför datorn och tv:n..

men om två timmar ska jag iaf tvätta! då kanske jag kommer igång! borde gå  ut och gå också, får se hur det blir med det! haha det behövs och jag vet att jag kommer må bra av det, men idag är en sådan dag då man inte riktigt orkar ta tag i sig själv! hahaha

Vill se Britney igen! <3

Britney i globen!

Haha varför blir det alltid så här? Jag blir alltid förälskad i artisterna efter att jag sett de live! Nu är jag helt kär i Britney, igår efter att jag kört 50 mil tvingade jag babe att titta på Crossroads med mig.. Han hade inte sett den innan men han tyckte den var bra! Nice!  Jag har också fått låna Britneys bok av Camilla, så den ska jag läsa väldigt snart! Haha

Här kommer lite bilder som är Camillas egentligen, men jag  hittar inte min egen kamerasladd!


Här har vi vår frukostpaus på vägen upp till Stockholm, detta är några mil innan Jönköping


Iordninggjorda för middag och sen den underbara Britney Spears


Therese och Camilla på resturangen med kinesgubben!


Therese försöker få upp våra Xider, haha


Therese och Anne påväg upp för bron innan Globen!
Ser ni bruden som posar där bak eller?
 Hahaha


Jag och Camilla på våra grymma platser ca 15 20 meter till scen!
Jag har liksom varit 20 meter från Britney!
'















Åh fan vad glad jag är att jag sett henne live! och vilken underbar resa, jag fick träffa nästan alla mina tjejer och gud vad jag saknade skolan! Må

Here I come

Idag gäller det! Britney Spears är i Stockholm ochdet är jag med om ca åtta timmar!

Klockan åtta blir jag hämtad av Camilla och hennes mamma och sen ska vi släppa av hennes mamma på jobbet sen åker vi till Lerum och hämtar mina snuttisar Anne och Therese! Efter det åker vi till Preem i sävedalen och tankar innan vi verkligen kommer åka mot stockholm över partille och  landvetter! ca 6 timmar efter det beräknar vi vara framme på hotellet ca 10 minuter med tunnelbana utanför centrala stockholm!!

Väl framme ska vi göra iordning oss för middag och konserten och senast halv  8 ska vi vara på Globen!!


Snart kommer jag se dig i verkligheten!

Orkar inte

Varför är det alltid mitt fel, kan inte någon annan göra det den borde varför måste jag alltid vara den stora personen i alla lägen? Nu får jag tydligen inte blogga och skriva ut mina känslor längre...

Anledningen till att jag bloggar är ju så mina bebisar vet vad jaghåller på med och har planerat och för mig själv så jag kan titta tillbaka på vad jag gjorde den där sommaren efter gymnasiet. Men nej enj, jag för som vanligt inte bestämma själv vad jag ska göra!

Jag ska bli straffad och mitt hjärta ska brista för att jag visar eller säger vad jag tycker istället för att hålla käften som alla andra!                       JA ***** DENNA GÅNGEN SKA DU TA ÅT DIG!

Mys

Igår åkte jag och babe in till stan för att träffa Sara, vi käkade på Prego, deras kycklingsallad är så go! Sen kollade vi på film och käkade godis med min svägerska.. rallybrudar blev det och sen någon rolig film med herr robert gustafsson!

Imorse gick vi runt prästtjärn och sen har vi ätit hämtmat från thai sweet smile! mums!

Vet att jag varit riktig dålig på att skriva men har inte vart hemma...

Albin, jag saknar dig! <3


Skönt

Äntligen hemma, har kört runt sen i fredags känns det som, skönt!

Vi har varit på Bohus-Malmön, jag och  emelie hos min farmor och farfar.. Vi har haft det hur mysigt som helst! Haha

Nu är det iaf inte många dagar kvar till Britney Spears konserten, redan på måndag den 13 juli, kommer bli grymt.. Haha attans jag är dålig på att skriva när jag är hungrig! Återkommer när jag har käkat!

I´m back

Nu har jag vaknat till liv efter helgen, men jag tänkte skriva mer om den sen, för babe jobbar kväll idag så jag vill vara  med honom nu, see you later!

Tjejhelg!

Ikväll är det dags! En helg i brudarnas tecken! haha halv 6 ska vi handla och till bolaget! sen bär det av till orust! Jippi! vet inte om jag kommer kunna blogga men vi får se!

Snart kommer Elin och Hugo hit, mina små kusiner, ska passa dem idag.. Tänkte att vi skulle vara uppe och bada hela dagen, men jag måste packa innan de kommer....


Haha

Nä egentligen vet jag inte vad som är roligt! det visade sig vara en skit dag idag förutom en sak, att vi fått ett erbjudande om en lägenhet!! men den lär vi välinte få ändå om jag känner partillebo rätt!

Mitt hjärta är brustet, älskling kom hem och håll om mig! :(

Gotland


Jimmie på en rauk


Mitt underbara Gotland, det är så avkopplande att vara där och iår blir det äntligen en romantisk resa för mig och babe, vi har varit tillsammans i över 6 år men vi har aldrig varit borta  bara vi i flera dagar! Älskar dig babe!


Österport i Wisby.. åh mys


 


Utsikt över våra marker..


Vår söta lilla gård, här ser man både huset och ladan


Lilla huset framifrån!


Gaveln;) så himla gulligt!

Man kan ju inte annat än att älska Gotland och speciellt vår gård! Längtar dit men vi åker ju snart!
21 juli! bara 19 dagar kvar, jippi

Snyft

Det blev ingen Annepanne idag, hon har blivit matförgiftad, så jag funderar på att åka upp till mamma och sola istället.. det är en av de få saker jag saknar med att inte bo hemma och i hus, man kan inte bara gå ut  och lägga sig var som  helst... haha. snart ska jag lägga upp ett inlägg med bilder om Gotland!!!

Få 1000 besökare

Gå in här http://www.m-bite.com/exchange/?action=signup&ref=tiie så får ni 1000 besökare, tar bara någon minut!

Annepannedax

Idag blir det Anne och kanske Lisa för hela slanten, vad jag har längtat.... Livet flyter inte på, på samma sätt utan dem, jag är ju van att träffa dem varje dag, sitta och titta när de klagar på den äckliga maten medans jag sitter och  äter mitt vegetariska.. Haha...

Just nu sitter jag och äter frukost har redan vikt tvätten och ska plocka undan och diska innan jag åker till Lerum.. oj bara 2 timmar kvaroch jag ska duscha och titta på days innan, det är nog dags att sätta igång! Kanske skriver vid 11...

Gå in..

..här och titta,    http://www.kontaktfamilj.goteborg.se/lankett.htm här står det varför kontaktfamiljer behövs...

KOntaktfamiljer finns för den allt större skaran ensamstående föräldrar, även familjer med många barn kan använda sig av det som avl

ARG SOM FAN

Jag blir så arg och besviken på denna människa.. om du skaffar dig något TA HAND OM DET!!! låt inte andra göra ditt jobb, jag börjar gråta så mycket berör det mig! helvete, vad ska jag göra... HJÄLP!!!

man gör bara inte så, inte mot någon som man påstår sig älska!! Väx upp!

Hej så länge

Nu drar vi iväg till Aspen och  Humlebadet, dock är vi för många så jag kommer få köra moppe bort! haha va jätte länge sen.. aja, ha det gött i solen, nu ska jag bli brun! baci e ciao

Jippi

idag blir det bada hela dagen, med svärmor, karro, david och barnen... jag ska sola och ta det lungt, hoppas man får lite färg, vägrar vara en blekfis på brittankonserten! haha

sen vid fyra kommer babe hemoch då ska väl jag ha lagat mat, och sen blir det att åka till kåsjön med honom också,haha han vill alltid bada när han kommer hem men  det förstår jag...

imorgon ska jag till anne vid tolv, och sen kommer nog lisa också jag hoppas det vill ju träffa dem allihopa! och lisa ska ju inte med till brittan heller, menmen, ska bli hur kul som helst att träffa dem igen!

på fredag ska jag vara barnvakt mellan 13.00-17.00 och direkt efter det så ska jag,elin, jazmine och sara åka upp till jazmines land på orust! hel helg med brudarna! vi planerar "bara" att ha med oss 2 boxar ett lock cider och en tequila flaska! haha

Jag tror jag kommer ta med mig datorn! då kan  jag blogga och lägga upp bilderunder helgen! ska dock  leta upp sladden! haha

nu ska jag käka! baci

RSS 2.0