FOKI

Alltså det är sjukt hur många läsare Foki har, hon har hur mycket kommentarer som helst!



Alltid lika snygg i håret!!

halloween

Okej jag känner mig lite taskig!  Nu har det plingat på dörren 2 ggr och jag har inte öppnat! Det står utklädda barn utanför men jag har då inte köpt något godis, jag har ju inte varit utaanför dörren på 2 dagar!

Älsklingen är ute och cruisar med Emil så jag sitter här ensam och tittar på körslaget! och med datorn då också! Haha...

Kanske hörs sen!

Jaha - the hills igen

Nu är jag grymt trött på att bara ligga här, men ändå så orkar jag inte göra något annat, har ingen ork!

Jag ska titta på några avsnitt av The Hills nu, babe är ändå iväg en stund men sen när han kommer tillbaka så ska vi tvätta, och rensa i lägenheten så det står härliga till!  
Båda är så otroligt trötta på all skit som man samlar på sig, och jag får väl erkänna att det är nog mest jag!! oops

.

Sitter och tittar på the hills på nätet! ;)

Ge mig tips!

Kom på en sak!

Jag har ju inte suttit hemma och inte gjort någonting på ganska länge nu men nån kanske har tips på vad man kan göra en fredag kväll! Går det något bra på tv eller har ni tips om någon hyr film???

Nu ska jag plocka undan lite och duscha så kanske jag känner mig lite bättre sen!

GLÖM INTE ATT TIPSA!!


Stockholm :(

Så himla tråkigt! Alla på jobbet är i Stockholm nu och här ligger jag helt själv och är sjuk..
Ikväll var det planerat att vi skulle förfesta hemma hos Adde som jobbar på lagret, han bor i Täby.. Sen efter midnatt så skulle vi dra oss vidare till White Room... Jag såg verkligen iframemot att åka upp, precis som alla andra ggr, men nu var det maskerad och så också..

Jag är redan trött på att sitta hemma, vi har ju haft lite lugnare dagar så jag varit hemma själv lite mer denna veckan än vad jag brukar, nu är days slut också..

Jag behöver städa men orkar knappt stå upp, helvete, jag orkar inte vara sjuk.. kan inte vara borta från jobbet heller.. Hatar det här!

 

hör kanske av mig sen,      om jag orkar!


Sjukling

Usch jag har feber!! Det suger så mycket, tur att vi inte träffar några elever denna veckan så jag slipper smitta ner någon!

Jag skulle ju fortsätta att berätta om helgen också ju..

I lördags kväll efter all shopping och mys så var det dags att bjuda Emelie på hennes födelsedagspresent, och som mina närmsta har börjar märka så köper jag inte presenter längre utan vi hittar på något tillsammans! Så mycket bättre och roligare.. Vi åkte till STRIKE mest iof för att träffa Anton, min gamla klasskompis som jag inte träffat sen studenten! Vi bowlade, jag, babe, Emelie, Anton och Antons kompis Jonte. Sen bestämde vi oss för att dra in till stan! Jag behöver inte berätta vart vi var för det är lite små pinsamt men vi var där från innan 10 och taxin släppte inte av oss förrän efter 3!! Kul och jätte trevligt!  Träffade en tjej som vart tillsammans med en annan gammal klasskompis!

Nä nu ska jag ta och vila lite innan älsklingen kommer hem!

Underbar helg

Denna helgen har verkligen varit en sån helg som man vill ha alla veckor...

Ifredags var jag och Marcus ända uppe i Karlstad och jobbade så jag vill lova att jag var trött när jag kom hem! var hemifrån mella 4 och 19!
Så fredagen var bara mysig hemma, middag med älsklingen och sen tittade vi på Glitter med Mariah Carey, något som babe kanske inte var helt nöjd med men ändå! ;)

I lördags var vi nere och hälsade på Albin och Alice, de var lite små sjuka men det gjorde oss inte något, Albin var lika go som alltid, han är så söt när han sitter och säger "Sofie är bäst!" haha, han vet hur det ska låta! Men Alice var hur go som helst hon också lite Sofie-ig om man säger så!

Sen satte jag mig på bussen för att åka in till stan med Elin, det blev massa shopping och en fika innnan hon gick för att käka middag med en gammal kompis till henne och jag mötte upp min älskling! Vi åkte till Allum där jag äntligen fick köpt min älskade JACKA!! Jofama by kenza jackan som jag skrivit om innan! imorgon kommer det bilder!, men nu måste jag gå och lägga mig, babe ropar!

Hoppas alla har haft en underbar helg så hörs vi imorgon!

English today!

Ha det trodde ni va?? Nä men idag är vi på en skola där vi förmodligen kommer bli tvugna att prata engelska på, inte så nice om ni frågar mig, även om jag börjar bli mer och mer säker på att prata engelska inför folk så är det ändå pinsamt när de pratar sådär bra och jag suger!!

Men nu kommer det massa folk!! Hörs sen!

Love it!!



JAG VILL VERKLIGEN HA DEN HÄR JACKAN, HAR VARIT KÄR I DEN SEN DEN KOM UT DEN 15 AUGUSTI!

OM NÅGON VILL SPONSRA MIG SÅ ÄR DET BARA ATT KOMMENTERA!! ;)

Tisdag

Håltimma, lite konstigt att ha det nu när man jobbar, tycker jag.  Men skolan vi var på imorse var klar redan innan 12 och vi ska vara på nästa halv 3, så nu har jag vart hemma i ca 2 timmar. Har varit skönt men det kanske hade varit mer nice att ta den skolan med en gång så att vi hade slutat nu istället.

Men oj vad tiden gick fort nu då!! Måste dra mig... Puss på er!


Just det, vill bara säga GRATTIS TILL MIN LILLEBROR PÄR OCH HANS TJEJ GABRIELLA SOM VARIT TILLSAMMANS I 2 ÅR IDAG!         GRATTIS!!!


Helgen...

...i sin korthet,

I fredags kväll så var jag och Sara hemma hos henne och delade på en flacka vin plus att vi blonderade hennes hår, sen gick vi hem till mig för att käka lite hemmagjord glass och titta på STEKTA GRÖNA TOMATER som är en av mina favorit filmer plus att det nog är min och Saras film!

I lördags var jag statist i en film som förmodligen kommer komma på bio.. vi får se till våren.. vi var på inspoelningsplatsen mellan 8 och 16, direkt efter det så åkte jag ner till Särö med babe, pappa och jimmie för att fira min 10-åriga kusin Leo, eller ja han fyller 10 på onsdag! 
När vi kom hem därifrån gjorde jag och Sara iordning oss för en kväll på stan med lite förfest med hångeltärningarna, vi var hemma hos mina svärföäldrar för att passa deras hund Kiara, jag och babe sov där också!

Söndagen var mysig! Den började med frukost på sängen för min del, sen en mysig höstpromenad med babe och Kiara.. Vi var och storhandlade och sen lagade jag en trerättersmiddag till mina svärföräldrar som firade 40 årig bröllopsdag! GRATTIS!!!! 

Idag har det vart jobb som vanligt plus att jag tog en liten promenad med Elin.. Puss gumman!

till mamma!!

Mamma gå in här när du ska köpa min julklapp!!!

Ja vill ha respons!!

Nu  är det så att ja vill att ni ska  kommentera  Sara!! så skriv vad ni tycker  om henne!!

Orkar inte skriva så mkt för Saras dator suger !!

KOMMENTERA MERA!!!








The Hills

Kom nyss hem efter att ha varit ute på en liten promenix med Sara plus att vi solade, jätte skönt!

Fick ett sms från Marcus om att jag kommer jobba själv imorgon, segt men jag fixar det! Känner att jag fixar allt just nu! Ska fixa ett grymt snitt vill jag lova! Alla ska få se vad jag går för! Hahha

Nu tittar jag på The Hills Maraton på Mtv, men jag tror att det blir lite Grey´s snart också!

Får se om jag kanske hinner uppdatera något imorgon!

Ciao

grattis emelie!!!

Idag fyller Emelie 21 år Grattis till blackjack honey!!

Nelly.se

I love... Fick mitt paket, och yes vad jag är nöjd!

I paketet var ett par skor, en klänning och ett halsband plus att man fick en goodiebag från sofis mode.
Hur snyggt som helst men nu blir det lite tv och sen ska jag sova!!!

MJ

Sitter här i soffan och lyssnar på Mjs nya, blev väldigt paff i¨går när de sa på radion att  de skulle spela Mjs nya singel, men jag tycker den är helt underbar!

Ska snart sätta på tv och kolla lite på unga mödrar innan jag ska ge mig av utåt för att träffa Sara! Vi ska gå och sola och sen tänkte jag tvinga med henne på en liten omväg så att jag kan hämta mitt paket från Nelly.se som konstigt nog levererades till OKQ8. skumt!

Ciao

Snart hemma!!

Nu sitter vi i bilen påväg hem, har precis laddat upp betsällningarna för idag..

Hoppas älsklingen är hemma när jag kommer annars så ska jag laga något gott till honom! Det är han värld min prins! <3

Skriver ikväll, måste säga att jag trivs att blogga!! ;D

Skrattanfall...

... hela dagen i stort sätt!! vi har arbetat med Gbg Öst hela dagen och de är så himla goa och glada! Vi har suttit med årsboken och lekt! Har varit hur kul som helst!! Kanske lägger upp ett kort från dagen när jag kommer hem!!

Nu är det bara 57 minuter kvar till vi ska plocka ihop! Men det har varit en underbar men ganska lång dag än så länge!!

Wow!!

Vet ni hur glad jag blir eller??

Skrev ett inlägg igår och helt plötsligt hade jag över åttio unika besökare, helt otroligt!!

Var jätte trött imorse när jag skulle gå upp!! det blev en stor kopp kaffe och en morot till frukost!! Inte så jätte bra men jag måste handla hem lite bröd och så, måste ha det, orkar nästan aldrig äta hemma, brukar käka i bilen!!
Haha

Menmen nu får vi se om den här dagen blir lika seg som gårdagen??

Ciao

I am BACK!

Nu har jag bestämt mig för att komma tillbaka till bloggvärlden! Vad jag har saknat er!

Det har hänt hur mycket som helst sen jag skrev sist! Någon dag kanske jag orkar berätta om allt!!! ;D Jag jobbar och kämpar på, Babe har kommit in på Chalmers m.m.m!!

Imorgon blir jag hämtad klockan 8, så lite halv sovmorgon blir det allt!!

Kände att jag ville lägga upp en bild på mig och den alltid lika peppande Elin! Love you! <3

RSS 2.0