Första dagen på universitetet!

Ja då var man universitetsstudent nu då! ;)

Det kommer dock inte kunna bli så mycket plugg för mig i början av den här veckan eftersom vi förmodligen flyttar imorgon.  Men min första inlämning är 13/9 så jag ska nog hinna.
Den sjunde ska jag provjobba på 118 700 hoppas att det är kul för lönen var inget att hänga i taket!

Dagens att göra är iaf att försöka få tag på Bosse, fastighetsskötare på akelius för att fråga om jag kan få nycklarna till den nya lägenheten imorgon, sen måste jag gå till swedbank för jag har fått en räkning på ett buisness kort som jag hade förra hösten och inte använt sen dess och självklart har jag ju en del att göra här hemma också,, vi fick gjort mycket igår men det finns nog så att jag inte behöver ta det lungt idag ;)

Imorgon fyller ju min underbara man 22 år också, har ingen anning om vad jag ska ge honom, kanske ett par nya jeans, han gjorde sönder sina favoritbyxor i fredags o de var kanske bara en månad gamla!

Säg till om ni har något tips! måste köpa mysfrukost till honom också!


Lite smått och gott!

Börjar med finfina smycken!!
Waph Halvädelstens Halsband
 Armband i äkta silverÖrhängen i äkta silver


Myskläder och nattplagg
Blus med volang och byxorChemise med volanger och stringRandig Top med Shorts
Chemise med StringChemise halter string nattplaggBabydoll Satin

Allt finns här!


5 årskalas

Nu är hela familjen i Särö där vi ska fira min underbara kusin Filippa som fyller 5 år, sjukt kommer ihåg det som igår när jag och mamma åkte till BB för att hälsa på!


Ute i det gröna

Tog fram mina favorit träningskläder från Dressroom.se
Sportswear Coral HalterSportswear Green StripeSportswear Black Silver 3 Pieces
Sportswear Purple Stripe 3 del 945

Gå in o kika vetja!


Ring ring

Nu sitter jag och försöker få tag på Gerda som är uthyrare på Akelius, och det är ju inte långt kvar nu!!
Vi behöver få veta om vi kan flytta in några dagar tidigare eller inte, den 1a är ju på en onsdag och vi vet att han som bott där tidigare har redan flyttat ut, så det borde väl inte vara några problem i think.

Fast nu pratade jag med henne och hon sa att om det finns några skador eller liknade och vi flyttar in innan besiktningen har varit så godkänner vi dem, och jag vet att det var ett hål i vardagsrumsgolvet och jag vet ju inte om han har städat ordentligt eller målat om ordentligt!

får tänka på det där!!

Sticka

Jag fastnade en stund med min stickning som jag hållt på med sen nian! haha :D
att man är lite seg skadar väl inte så många iaf! haha, nu ska jag diska, tråkigt jobb som kommer tillbaka varje dag!

Överraskning till pojkvännen

Om man vill hitta på något "roligt" för pojkvännen så kan man hitta lite fina set att ha på sig när han kommer hem från jobbet eller när man går och lägger sig på kvällen, kan lova att det kommer uppskattas! ;)

Babydoll i spets med String trosaUnderklädes set EleganceKorsett med brodyr och sidenbandKorsett med brodyr och spetsSpets Bh med bygel och strassTriangel topp / BhSpets BH med bygelSpets Bh

Det här är mina favorit set och bh, trosor kommer i ett annat inlägg senare!

Allt hittar ni på Dressroom.se

God morgon

Åh det är blå himmel ute!! Jippie! Min dag kommer bestå av att packa lite och fixa sen ska jag ta en lång promenad i solen och när jag kommer tillbaka ska jag  sätta mig med en bok på balkongen och hoppas att man kan få lite sen-sommar-färg..

Imorse försov sig älsklingen, hans jobbarkompis ringde 5 min efter att han skulle börjar egentligen så det blev en väldig fart på honom.

Nu ska jag snart visa er mina favoriter från Dressroom.se

Dressroom.se

Hittade nyss en sida med väldigt mycket snygga grejer, ska visa det som jag tycker mest om i kväll eller imorgon, men jag att man kunde tävla, så det tycker jag verkligen att ni ska göra!

Tävling längst ner till höger

nehe

blev ingen tvätt kl 10, när jag kom ner till tvättstugan så visade det sig att älsklingen hade sagt fel tid till mig så jag ska börja tvätta nu klockan 4 ist.. segt segt, han ska jobba över idag så jag hoppas jag hinner klart innan han kommer hem!

Jobbsök

hoho, sitter vid köksbordet som jag gjort sen åtta och söker jobb o dricker grönt te.. mys och produktivt. om två veckor börjar jag ju plugga så jag behöver ett extra/deltids jobb, så det är vad jag har sökt!

Om en halv timma kl 10 ska jag börja tvätta och då blir det att diska, packa och städa mellan varven till tvättstugan. Har lovat mig själv att jag ska hinna med mkt idag.

igår kväll blev det promenad med älsklingen, i lite mer än en timma, skönt och väldigt mysigt

nu är det dags att äta lite frukost, magen kurrar ;)


Jaha

Då var man arbetslös igen, okej att det bara är två veckor kvar till jag ska börja plugga igen men ändå, vill nog allt ha ett extra/deltidsjobb så man kommer ut och så man kanske slipper lån!

Så det är vad jag gör just nu, samt coachar min bror till att söka jobb!

Getting ready

Nu håller jag och E på att göra iordning oss, ssta gnuttan smink är på o nu ska vi köra nått dricka-spel, det blir nog excet för vår del ikväll hoppas det är bra drag :D

Hoppas alla får en grym kväll!

Rosa Steget

Idag är det nästa sista dagen på Göteborgs kulturkalas och idag ska bla jag, mamma och anna min ingifta moster gå Rosa Steget. Det ska ´bli jätte roligt ;)  jag läste på hemsidan att man får en medalj också, haha, jag har inte fått någon medalj sen lågstadiet typ :)

Ikväll blir det utgång for real på första gången på hela sommaren, kan hända att det blir exet, skulle vara roligt!


Just det soom ni ser så har jag pajat min design en del! haha någon som är villig att försöka hjälpa mig??

Grattis

Nu ligger vi i sängen och tittar på Lotta på Liseberg..

Just det, grattis Emelie som fick vår lägenhet! hoppas du tar väl hand om den, känns som min lilla bebis :( haha


LoveKiller

Sitter på golvet framför datorn, ska snart till Emelie för en riktig tjejkväll, det blir pyjamasparty med henne och hennes goa mamma Anette.

Just nu lyssnar jag på Darins nya låt, Lovekiller, jag är inget fan av Darin men den här låten tycker jag är riktigt bra!

Universitetet - here i come

Jag är helt överlycklig, jag kom in på alla tre kurser som jag sökt! Fattar inte att jag har sån tur!
Jag ska alltså plugga Litteraturvetenskap A 30 poäng halvfart, Sociologi A 30 poäng halvfart och Företagsekonomi- Marknadsföring A 7,5 poäng helfart.

Så det kommer bli en riktig liten pluggis av mig, och det gillar jag verkligen, har saknat det rejält även om jag trivs väldigt bra med att jobba så känns det inte som jag är riktigt klar med plugget än!! YES!!

Hahaha helt extas, börjar 30 augusti iaf dagen innan vår utflyttning och Pontus födelsedag.

Jag kommer läsa vid Mittuniversitetet och jag tror att jag kommer vilja att diskutera mycket med folk på här så om ni är intresserade av liknande grejer som jag så håll er här :)

Åhh vad glad jag är.. Jippi undrar om älsklingen vill fira på något sätt ikväll?..

RSS 2.0