Back in sweden!

Yes då var man hemma igen då! gött, ikväll blir det lite fest hemma. får väl se om det kommer något folk, har ju inte vart hemma speciellt länge för att hinna bjuda in folk! hörs senare, nu ska jag kolla om jag kanske kan få träffa min albin snart!

Hola

Jag kanner inte for att skriva speciellt, men ville bara saga ahej! HOLA!

Spanien dag 1

Hejhej allihopa!
Just nu sitter vi pà ett internet cafe i centrum for att mamma ska satta in pengar till min bror..

Dagen borjade med att vi skulle ata frukost, men den resturangen vi tankt ga til var stangd, vissa ar det pa mandagar.. men vi gick till en gammal favorit for min del.. ;) dar at jag en god tonfisksandwich och en kopp kaffe, sen var vi o handlade.. Nar vi kom hem sa satt vi och spelade kort pa solterrasen en stund innan vi tog en langre promenad runt stan bort till busstationen. vi ska aka pa markned til Orihela imorgon, vet inte riktigt hur det stavas men ni fattar..
Nar vi kom hem igen sa lagade jag risotto med champinjoner och fisk, mumma, vi har druckit lite vin ocksa och innan vi gick hit nu sa gjorde jag varsin P" med farska jordgubbar i till oss.

Precis nu har vi gatt 1700 steg det ar ca 1,5 mil men da ar vi ju en bit hemifran ocksa!!

Maste saga att jag langtar nagot eorhort efter min alskling redan, det ar 11 dagar kvar inna jag kommer hem sa jag kommer val kolavippa... haha...

Jaja jag hoppas att jag kommer blogga nagon mer gang och da ska jag ta med mig kameran och minneskortet for att se om man kan fa laddat upp nagot! haha. Alskar e allihopa!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3

RSS 2.0