Man blir så slö

Jag älskar vädret men gud va slö man blir, har mycket svårare att gå upp på morgonen, måste komma igång med mina rutiner igen, vet inte vad som hände, haha..

Igår var jag hos Lena, min italienska lärare på gymnasiet, och passade hennes barn, eller nja jag satt på deras balkong och läste veckotidningar och tjötade i telefon.. kom dit halv fem men barnen var ute och lekte, emil är 10 och ella 8, så de kan ju sköta sig ganska mycket själva! klockan 8 kom båda hem, jag fixade lite pannkakor och sen kom lena och hennes man mats hem typ 20 över, ganska lätt att vara barnvakt då! haha

ikväll ska jag träffa tjejerna för att planera tjejhelgen på orust...men innan ska jag laga en riktigt go middag till min älskling för han har en dålig dag.. fick ett sms för 20 minuter sen, det stod:"Vill bara åka hem. Jävla pissdag idag. Fan. Puss".. min lilla älskling,  vill inte att  han ska känna så, han ska alltid vara go och glad, ska skämma bort honom när han kommer hem.


Här är jag och jazmine förra året!haha va fulla vi var!! detta är på söndagen när vi skulle åka hem, haha satt och dansade i bilen och allt!

Nä nu ska jag fixa mig och sticka ner till affären för att kunna laga maten till babe! Una  grande baci

Orkar inte...

...riktigt skriva idag... har ju fullt upp, har varit och handlat med mamma och sen hälsade vi på gammelfarmor, nu ska jag duscha sen ska vi ut med båten och sen är det mammas  kalas eftersom hon fyller år idag! Puss å kram

Farväl Michael Jackson

Michael Jackson dog  igårkväll svenk tid i LA, han blev bara 50 år och  dog av hjärtstillestånd... Jag kommer ihåg när jag såg  Thriller första gången,  jag  var inte så gammal då och jag tyckte den var ganska läskig men han var ju så cool med hans dans och allt.. Tycker det är väldigt synd att han är borta! Visst det har vart mycket tjöt och anklagelser om honom men en dag som denna tycker jag att vi ska glömma det!

R.I.P Michael Jackson

Michael är i mitten under tiden med sina bröder i Jackson5

R.I.P


Lång men trevlig dag

Det blev visst en ganska lång dag idag ändå. har kört runt överallt under stort sett hela dagen, är väldigt trött nu!

Imorgon blir det iaf en båttur på havet, förmodligen ut till Brännö... Ska blihur mysigt och roligt som helst, jag ska passa på att sitta i bikini eftersom solen steker så mycket där ute, men jag får inte glömma att smörja in mig! annars kommer jag bränna mig! Haha..

De ringde från ABC-Gruppen förrut så jag fick lämna lite uppgifter så att de kan sicka hem information mm till mig! Jippi kommer vara roligt är jag får hem det nästa vecka!

Britney-klädsel

Jag har en liten fråga VAD F*N SKA MAN HA PÅ SIG PÅ BRITNEY SPEARS KONSERTEN????? Okej det kanske är en stor fråga men ändå, tänkte gå förbi h&m o se om man hittar något, men vilken stiloch stuk ska man köra¨på då?

Det är bara 18 dagar kvar... åhh blir typ  nervös... haha men grymt kommer det bli... först för vi längta till tjejhelgen nästa helg!! love you bitches

Mat

Idag ska vi, jag Emelie och Anette åka och storhandla tillsammans.. Tänkte föreslå att vi ska sätta oss på torget och äta en sån go baguette de har där...hihi

Igår var jag och babe och badade med emelie och  robin i näset.. det var väldigt kallt först men sen blev det bättre.. när vi  kom hem vid halv elva så ringde Elin och Veronica och sa att de skulle ta  en öl men glömt sina leg hemma, så jag tog på mig igen åkte till elin och hämtade hennes sen till veronica och sen tankade jag innan jag äntligenkunde  köra ut på motorvägen och vara på väg in..  När jag väl kom in så ville deåka hem istället så då körde jag hem dem..

Knasflickor!! Det var roligt att träffa Veronica, har ju inte träffat henne sen studenten! Nä nu är det dags för frukost!! Ciao

Håll liv i tjejgänget

Jag och mina flickor har några saker vi gör för att hålla liv i vänskapen, och inte minst för att ha tid att träffas när alla har sina liv åt olika håll..

Jag, Kikki och Sara har date den sista fredagen varje månad, det spelar ingen roll vad vi gör bara vi är tillsammans...

Kanske inte den snygaste bilden på oss men ändå ;D



Sen har vi våra små sommar-weekends.. Jag, sara, elin och jazmine åker varje sommar iväg till någons land en helg på sommaren, vi åker nästa helg för årets! I år  blir det jazmines land på orust! Lägger upp några  bilder från förra året!




Haha hoppas vi får lika roligt nästa helg som vi hade då!!


Mmm så gott

Har precis ätit en lätt lunch, finns inte så mycket i frys och kyl såhär dagen innan löning men jag åt två vårrullar och lite broccoli, det var mums filibabba! Haha.. Jag tror det är dags att promenera ner till Karro, david och barnen snart.. Ska bara fixa lite till först! Baci

Hjälp

Anne ska ju klippa mig nästa vecka så jag tänkte att jag kunde få lite hjälp av er! Hur ska jag klippa mig! Har långt hår och jag vill inte klippa av mig mycket men jag vill fixa till en frisyr!! Kommentera nu och säg och ni har någon bra idé eller länka till någon bild!

Okej då

det blir ingen lena idag för hon skulle tydligen jobba men jag ska åka bort till österhjälpen med karro, david och barnen ändå, hihi. tänkte att jag kunde lägga upp lite random bilder! det blir så mycket roligare då.. sen ska jag hitta sladden till kameran så jag kan lägga upp nytagna kort direkt här!!

Jag och kikki när vi skulle ut i vintras

Elin vid härlanda tjärn

Jag på samma ställe med smoothie från mamma mia

Jag och elin på en fest med amerikanarna!

coola albin kan spela elgitarr, sötunge

tror att det räcker just nu.. ciao e baci!

KnasDröm

Vilka  konstiga drömmar  jag haft inatt! Först var det en jätte knäpp där jag blev sur men jag kommer inte ihåg så mycket av den så vi hoppar över den...  sen började jag drömma om Britney Spears konserten, jagvar där med flickorna men emelie var också med, och hon skulle gå in på en krog i bara 10 minuter och jag skulle stå och vänta på henne utanför vid ett mjukglasstånd... sen helt plötsligt kommer lars och claes (lärarna vi var i berlin med!) och även någon annan lärare och sitteroch pratar med mig... men då ser jag flickorna och går bort till dem och då sitter nästan alla tjejer i klassen där..  jag  sitter först på ett ställe och sen lyfter malin iväg den bänk jag sitter på till  deras bord ist. sen börjar hon sminka sig och eftersom vi sitter ute och det blåste jätte mycket så blåste den iväg.. Haha synd för dig malin!

Jahavad händer idag då? jo först ska jag  titta på days om en timma så innan det blir det  väl bara att äta frukost och städa undan lite och även  kanske surfa runt lite här!  sen ska jag ner till karro o david för attsedan gå till lena (svärmor). klockan 3 ska vi till österhjälpen inte för att jag har några pengar men ändå!

Och nästa vecka är jag Annes och hon är min! hahahaha hårklippning och laxfrossa am i right?! samt lite brittan planering  kanske!!!!

Promenad i kvällsbrisen

Nu är jag klar med karros hår så då är det dags för min efterlängtade promenad! tänkte ta den vanliga svängen på en timma lite mer än 5 km.. känns lagom, behöver ju hem och sova också! kommer nog inte uppdatera mer ikväll så sov så gott!

Nu är det dags igen

Har ju inte vart ute och gått på ett tag nu, men det är dags igen efter att jag har färgat och klippt Karros hår.. Färgen sitter i nu så det borde väl inte ta så lång tid!? men jag längtar efter min prins som är där hemma nu och myser utan mig. fast jag tror inte han tycker det är så mysigt som det är med mig! haha

idag har vi vart och babat allihopa, jätte skönt i vattnet ska bada varje dag... vilken bra idé jag kan ju börja gå och simma ett tag varje dag i kåsjön, grattis simträning! nice..

 här är jag och Karro i tyskland mellan jul och nyår.. hittade den i karros dator


Ny garderob

Nu har jag äntligen börjat rensa i garderoben! Men jag skulle vilja slänga ut typ allt och bara köpa nytt men det går ju inte när man är arbetslös! haha nä men jag ska kolla med emelie om hon vill ha något som jag tänkt skänka bort annars, mycket är  ändå nytt som jag bara inte riktigt trivs i eller liknande!

men nu är detdags att hoppa in i duschen sen åär det bara att bli chafför igen!

Oki

Varför går ingen in på min blogg idag då? knas, aja nu måste jag börja greja! kan ju inte sitta här hela dagen när jag har massa att göra och solen skiner därute! Ciao e baci

Britney

det är bara 20 dagar kvar! sen drar vi, jag anne,  therese och camilla till stockholm!
Vi börjar med en roadtrip från göteborg till stockholm där det bara kommer spelas Britney i högtalarna! Sen blir det incheckning mm innan vi drar ut på stan för att äta innan konserten börjar kl 19.30

Här är våra biljetter!men bara min och camillas, de andra två sitter längre bak!

Annepanne! haha blir du glad på mig nu?

Jag och Therese i Berlin, det är äckelmalin man ser i bakgrunden! haha


Bild lånad från:http://mcsearcher.files.wordpress.com/2009/03/britney-spears-circus-deluxe-edition-front.jpg


Vi kommer ha  så kul!!!!!!!!!

Sommaren är här

Jag blir så glad, det gör inget att jag inte  har något jobb just nu, för det är så himla fint väder!

det blev inte så mycket uppdaterande igår men jag tänkte berätta vad jag gjorde hela långa dagen, och  den var ju ganska lång för jag var ju  vaken halv 6. Jo det började ju med att jag var chafför klockan 7 sen åkte jag och emelie hem till  henne i öjersjö och satt i solen och sen kollade vi lite tv och åt en macka. Framåt förmiddagen börjar jag bli  sugen på att vara med Albin så jag smsar och frågar Karro om jag får sno honom under dagen, o japp det fick  jag.. vi åt glass åkte och badade, hoppade studsmatta och han fick springa naken i trädgården. Sötunge!

Sen på kvällen kollade jag och babe på vänner, lite på Lotta på liseberg (vi bestämde att vi ska in och kolla någon måndag!) och sen tittade vi på Yes man som jag lånade av emelie.

Då ska vi se vad dagen har att erbjuda idag, vet att jag ska städa innan babe kommer, men sen ska jag vara chafför i eftermiddag igen, och jag lovade babe att vi skulle gå och bada när han  slutar jobbet!

Baci

Vilka svackor!

Kollade precis min statistik, haha,  vaddå uppoch ner. Jag tror inte jag är sådär himla bra på att uppdatera lagom hela tiden. Menmen...

Ja då var man upp innan 6 idag, känns bra ändå  nu har man hela dagen framför sig! Men jag hinner inte skriva  så mycket nu eftersom de hämtar mig 7 och jag har inte ätit än och jag hade ju tänkt gå en bit, iaf slänga återvinningen!

Skriver sen, det ska jubli ganska bra väder idag, 20 grader och halvklart!

Trött helg

Nu är jag levande igen.. haha, det slutade med att jag drack lite på midsommar ändå, alltså fick vi, jag,babe, emelie och robin sova i vår kombi.. Det var trångt och varmt, menmen vi hade hur kul som helst, går inte att förklara. haha ska försöka förklara den senare delen av kvällen.

Vi festade med emelies pappa och släkt och deras grannar, 40-talisterna dansade och sjöng, de är ju hur grymma som helst... Hahaha.Sen strosade vi över stranden bort till dansbanan där jag trodde det skulle spelas låtar som man  kunde bugga och liknande till men det var som  krogen men utomhus i gräset.. Det var jätte kul, haha.. ett tag innan vi skulle gå hem igen så kommer det fram en liten kille till robin och börjar behandla honom som gudfadern, haha.. han såg hur liten utsom helst under 15 bast, men så frågade jag honom vilket år han var född,  han svarade 93 och sa jag är 16 fyller 18 jag bara ahahhaha och så rättade han sigoch sa att han var 16 men fyller 17.. så jag sa ja visst nästa år ja,han sa JAA, hahaha okej isf så fyller jag 30 om 9 år ja..  hahaha

Lördagen blev ganska seg, vi kom hem klockan tre från åsa och somnade med en gång, sen vaknade vi kl 21 och åt och tittade på "När Sally mötte Harry" på trean, sen somnade vi klockan 23 igen... Men klockan 02 vaknade jagigen i panik fö det lät  som hela hissen ( som är vägg i vägg med vår sänggavel) ramlade ner det brötade hur mycket som helst och så hör jag  hur glas krossas, så det visade sig att ett utav tvättstugans fönster blivit krossat och de har stått och slagit på vår balkong, vi bor på nedersta våningen. Knas

Idag vaknade vi innan nio och  bestämde oss för att åka ut med båten, så vi åkte till operan idag och hämtade babes föräldrar där. när vi var klara med båtåkandet så åkte vi hem till mina föräldrar där min morbror och hans familj också var, så vi har haft en mysig  dag hela dagen..

Imorn ska jagupp halv 6, äta frukost och göra iordning mig, sen ska jag börja gå upp mot öjersjö eftersom jag ska in till sahlgrenska som chafför imornbitti, tänkte ta promenaden innan så jag blir pigg!

Måste prata med Anne också om jag ska komma upp till  henne någon dag i veckan, det känns som vi ska planera in något så det blir av.. Haha

God night, sleep tight, dont let the big bugs bite

Glad Midsommar!

Nu var det då midsommar igen,ett år går verkligen fort.. för ett år sedan satt jag i glasskiosken i brunnsparken, fick sålt för 60 kr den dagen, haha, det regnade om vart annat också, sen firade vi hos Saras kompis Nella i Kortedala..

..Idag ska vi åka ner till Åsa för att fira med Emelies pappa, ska bli kul men det är lite svårt att veta vad man ska ha på sig! Kommer det regna hela tiden eller ska man ha klänning, eller vad jag tappa bort migsjälv nu... haha, jag tänkte iaf köra på klänning och fina skor från början och sedan ha med mig mina svarta jeans och något fräsigt linne, och massa tjocka tröjor då, men jag måste vara fit for fight ikväll när dansbanan öppnar!

Nu är babe snart klar ochjag har mycket kvar så¨det är väl bara att sätta igång! Vi ska förbi Karro & David innan  också för att säga hej! kommer nog inte kunna uppdatera mer idag men vi hörs imorn Ciao!

lilla Albin som inte vill något mer än att åka moppe! Haha


Tiden går så snabbt

Jag kom på att snart är det en hel månad sen vi tog studenten, en hel månad!

Visst det känns som om det var typ hur längesen som helst men vad har man gjort alla dessa veckor som gått, legat och kollat på tv eller suttit vid datorn, nu får det bli uppryckningar, Anne jag kommer till dig nästa vecka!
Ingen utav oss har ju någonting att göra ändå så vi kanske kan roa varandra i några timmar och planera Britney resan!

Jag vill ta studenten igen det var en utav de bästa dagarna i mitt liv topp 3 (om man inte räknar med mina bröders ankomster till världen då!)Hahaha


Italienska lektion må tro?
Jag vet den är hur litens som helst, men det är the gang när vi var allihopa, tyvärr var vi ju inte det de sista veckorna!! :( Detta är i Berlin!


Julmarknad med UF



Saknar skolan jätte mycket, känns konstigt att man inte ska tillbaka till höstan
<3 Porthälla gymnasium 2006-2009 <3


Ingen bra idé

När vi kom ut till hinsholmskilen så blåste det nästan storm så jag försökte få älsklingen att förstå att det nog räckte att bara sitta i sittbrunn och äta min fina pastasallad.. Men när vi ätit upp så  skulle han ju ändå testa om man kunde komma ut en bit, o jo visst men blöt blev man och vivände pga för kraftiga vindar och vågor redan innan vi kommit ut ur hamnen. när vi sen skulle lägga till igen så var vi påväg att inte komma in pga strömar och den envisa blåsten. Knasigt!

Efteråt påväg hem så åkte vi förbi mölndal där Emelie jobbar idag med att sälja jordgubbar.. Jag vill med jobba! Efter det blev det en sväng förbi Elin för att lämna alla hennes grejer som hon städade ur sitt skåp  och la i min bil för några veckor sedan!

Babe släppte av mig och åkte iväg för att klippa sig medans jag ska fixa lite här hemma, och när han kommer hem så ska vi ner till Karro & David..


Båttur!

Nu har jag precis kommit hem igen från  en rask och svettig promenad, känns otroligt skönt! Babe kommer hem snart också och då blir det nog ut med båten.

Det blir ingen barnpassning ikväll:( menmen det är väl skönt ändå så jag kan få städat lite.. har inte fått gjort så mycket idag.. har ju börjat fastna framför Days igen och det liugger ju på en så dum tid nu från halv elva till tjugo över, jag sover typ till nio och sen hinner man inte få gjort så mycket innan programmet.

Nästa veckaska jag ha ett nytt schema! Vakna halv 9, då  jag ska ta på mig dricka lite te och blogga, för att sedan klockan nio ta min sväng som tar en timma. då är jag hemma igen klockan 10 och kan duscha, blogga och sen äta frukost framför days så är jag helt klar för att greja eller hitta på något klockan halv 12!

Om någon är på så är det bara att hänga med, sällskap förgyller! Nu ska jag göra lite pasta sallad som vi ska ha med oss ut! Kram

Regn nu igen

Jaha då regnar det igen men det har jag inget emot, visst det skulle vara skönt  med sol och varma vindar men nu har jag bestämt att regn är mysigt. Det är mysigt att gå ut och gå i regn.. Jag känner mig ganska duktig på senaste, har varit ute och gått mycket, har inte rökt, druckit alkohol eller kaffe sen den 1 juni. Känner mig så ren i kroppen så det är knäppt. Idag bestämde jag mig också för att jag ska försöka gå ner 5 kilo tills jag börjar jobba den 19 augusti. Skulle vara så kul om jag verkligen trivdes med min kropp när jag börjar jobba, man ska ju ändå stå framför massa ungdomar och prata.

jag har redan diskat och fixat lite men nu ska jag fixa mig för att ta en power walk med Karro.. Sen är det hem och duscha, egentligen skulle jag och babeut med båten men det regnar nog lite för mycket, min gamla italienska lärare har frågat om jag kan passa hennes barn ikväll också, och det hade ju vart jätte roligt.. Hon är den bästa läraren man nånsin kan ha, vill inte tappa kontakten med henne och då är det ju ett bra sätt att jag passar hennes barn och så..

Ciao

Mysigt

Igår hade jag och babe en heldag tillsammans, hur mysigt som helst.. Det var länge sen det verkligen bara var vi hela dagen. Älskar honom så mycket. Det är svårt att sätta sig framför datorn när han är hemma, vill inte spilla den tid som vi har tillsammans. det är därför det inte blir så mycket uppdateringar på helger och kvällar som det kan bli vissa dagar.. men jag hoppas att det är okej att jag är dålig på att skriva ibland när jag har min älskling vid min sida...

Konfirmation

Ja då var det dags, igen! Andra konfirmationen på en o en halv vecka typ.. Nice, ja visst det är bra med god mat men det ärlätt att det blir segt i kyrkan.. det var det förra veckan vill jag lova.. Men idag vet jag att de ska göra tre drama och Denise som är konfirmanden ska sjunga solo... det kan bli kul, visste inte att hon var en liten sjungande fågel! Haha..

Denise är min yngste brors gamla flickvän, de är 15 nu men de var tillsammans ca 2 från de var 12.. Men nu verkar det som att  de börjar bli på G igen.. Jätte roligt  tycker jag som verkligen tycker om henne. Nu är det dags att göraiordning mig eftersom vi måste åka om en timma och vi har inte ätit frukost än.. Oops!



Mina små flickor med de vanliga finaminerna på julavslutningen i vintras. Flickor, det är bara 30 dagar kvar!


Regn regn regn

Det bara regnar hela tiden, när kommer sommaren egentligen!? Jag har precis varit ute och promenerat i en timma och det var väldigt skönt trots regnet...

Igår kom betygen och jag är ganska nöjd med dem, de kunde ju vart bättre men jag känner mig verkligen inte missnöjd! Det fanns två kurser som jag inte visste vad jag skulle få för betyg i, men jag fick det bättre jag kunde  gissa på i båda.. VG i Idrott och hälsa B och MVG i projektarbete! nice.. haha..

Nu är det dags att hoppa  in iduschen för snart ska vi fira Kikki! Hörs senare om jag hinner annars imorn bitti!


Ciao!


Kommentarer

Det är så kul att få kommentarer men det har inte varit så mycket av den varan på senaste.. Nån söt själ kanske skulle vilja skriva något till mig..! Haha

Kommentarer

Det är så kul att få kommentarer men det har inte varit så mycket av den varan på senaste.. Nån söt själ kanske skulle vilja skriva något till mig..! Haha

Trötter

Nu börjar jag bli trött, men jag och babe fastnade framför Simon och Tomas.. De är så roliga, haha... Imorgon är det skolavslutning på Porthälla men jag och Elin funderar på att gå dit och hälsa på Sofie, vår elevhandledare de tre senaste åren.. kanske får jag syn på min genom tiderna favvo lärare Lena...

Imorn kväll ska vi fira Kikkis 21 årsdag med grillning, förfest(kanske inte  så mycket för min del då jag föredrar att hoppa över alkoholen ett tag framöver) och femkamp på  Liseberg.. Efter Liseberg blir det säkert utgång men då åker nog jag och ´babe hem för vi har inte pengar eller ork för det ska ju på Denise konfirmation klockan 11 på lördag..

Aja sov gott nu för  det tänker verkligen jag göra, i älsklingens famn!♥

Vänner

Världens bästa serie! ♥Friends♥

Varför?

Varför ska det ta så lång tid att koka potatis? Det är ju ändå färskpotatis och de är mycket mindre ändå så tar det så lång tid... Varför?


Tillbaka...

..då var man hemma igen då.. Har haft en jätte mysig dag med Lena, Anna och Albin ute på Amundö. Men nu börjar man bli lite seg och det är snart dags att sätta igång med maten... Inte nog med det vi har tvättid också, jaha då är det väl bara att bege sig mot tvättstugan, segt...

Trip till Amundö

Idag ska jag min svärmor Lena och babes brorson Albin åka till min svägerska Anna som bor med sin pojkvän och hans två döttrar på Amundö.. Det är jätte mysigt där och man kan lätt gå ner till vattnet och kasta stenar som  Albin tycker såå mycket om.. Hiihi...

Den största anledningen till att vi åker dit är att Anna ville bli av med massa stora tavlor och det är precis det jag behöver.. Great!



Mmm

Nu är jag nyss hemkommen från Sara som bjöd mig och babe på middag ikväll. Mysigt;) Hon hade till och med dukat upp flera tallrikar och förrätt, som bestod av bröd, feta och tomat.. Favvo.. hur gott som helst. Till huvudrätt blev det cuornfärssås typ med spagetti och efterrättenstod jag för... Jag gjorde björnbärssorbet tidigare idag.. Allt var jätte gott och det blev mycket prat om allt och inget.. Tack Sara för en jätte trevlig kväll!


Sara för några månader sen när hon valde mjölk till vinet när SPRITEn tagit slut ;)

Dags att handla igen då

Nä jag ska inte handla mer men jag ska åka ner och hjälpa Sara att handla...

Har precis kommit ut från en välbehövlig dusch efter att ha bakat 9 plåtar med bröd.. Man kanske skulle blir bagare?!

Dags att baka

Nu är jag hemma från affären igen och det är dags att sätta igång.. Babe kommer dock inte bli glad på mig när han får reda på hur mycket jag handlade för.. 540 kr, auch.. inte bra när vi redan har gjort en storhandling denna månaden... Men idag köpte jag mycket frukt och grönsaker och även lite middagsmat så då åker ju slutsumman upp en del!

Aja hörs sen när jag bakat klart..

Jaha...

... då regnar det idag då, gud så kul... Men jag ska ut och gå idag ändå..  Känner att jag måste röra på mig ordentligt... Nu ska jag berätta hur jag har planerat min dag.. Nu ska jag göra iordning  mig, åka och handla, komma hem ställa in maten och frysa lite grejer...  Sen ska jag försöka upprepa succén jag gjorde förra veckan, hemgjorda ciabatta.. Mmmm. Medens dessa jäser ska jag ut och gå en timma...

Ikväll ska jag och  babe äta middag hos Sara som bor fyra hus nedanför oss.. Mmm Gott!;)


Asian Art & Design

En mysig liten butik i Stenkullen som snart kommer flytta till lerum var jag i idag eftersom jag fick en fräck skål därifrån men jag ville ha den i en annan färg. Fanns hur mycket saker som helst där! Kommer återvända dit så snart jag har pengar haha!!

Nu ska jag och babe plocka för min familj kommer snart och då ska vi boka Gotlandsbiljetten!

Äntligen!

Nu finns äntligen skattepengarna på kontot.. Det länns underbart men de kommer snart vara slut.. Har en skuld till morfar plus att jag ska betala två telefonräkningar.. Det som finns kvar kommer att gå till Gotlandsbiljetten..

Äntligen så kommer jag till Gotland, det låter som jag aldrig varit där innan men min farfar är därifrån så jag har nog varit där minst 18 ggr.. Älskar Gotland och allt som har med  Gotland att göra!

Nu ska jag och babe äta kyckling och broccoli paj! Gott!

Saknar er Charlie's!

Fast ni borde ju vara Sofie's!! Men jag är ju charlie så det är lungt!
Men det är sjukt att man skulle sakna er så mycket! Vi behöver ju gå till Bamba och äta lite äckelmat! Haha L



Anne och Jag på studentdagen!


Jag, Therese och Lisa på Balen!


God morgon!

Nu var det så att jag vaknade mer än en timma innan klockan skulle ringa, nice  att få mer tid till att inte veta vad man ska göra! Precis vad jag behöver... Aja jag får väl passa på att njuta av att vara ledig men jag  uppskattar det inte sådär jätte mycket måste jag säga.. Att vara luspank och bara sitta hemma för man har ju inte råd att hitta på massa grejer hela tiden.....

Denna veckan är dock ganska uppbokad, idag ska jag träffa min faster Camilla i Lerum för att byta min studentpresent och sen ska jag följa med henne hem till Tollered för att ta en fika och då kommer barnen vara hemma också, Elin och Hugo.

Imorn är jag bara bokad för kvällen för att Sara ville att jag skulle komma och äta middag hos henne, så jag kommer nog passa på att greja hemma på dagen..

På torsdag så har jag och Lena(min svärmor) planerat att åka hem till älsklingens syster Anna som hade massa tavlor hon ville bli av med.. Sen ska jag prata med henne om hennes lägenhet i Lunden som jag vill ha! ;)

Fredagen kan se ut lite olika, det beror på om babe jobbar eller inte.. om han inte jobbar så ska vi åka ut med båten till Brännö och ha en romantisk picknic.. Vid fem ska vi ses hos  Kikki som fyller 21 år!  Jag dricker ju inte längre men det kommer bli jätte kul ändå! Kan ju ta bilen då, det är nice...

På lördag ska Denise som är min yngste brors gamla flickvän konfirmeras, så då blir det där hela dagen.. och på söndag vill lilla Alvina att jag ska komma till Onsala igen för att gå på hennes piratkalas! Vi fårse hur det blir med det, har kanske ingen bensin!

Nu ska jag surfa lite...

Ny blogg!

Nu har jag flyttat till blogg.se från metrobloggen.se.. Hoppas jag får med mig mina läsare! Hihi...

Idag har varit en riktig bra dag! Har varit på kalas i Onsala för att min gudmors dotter Alvina fyllde 6 år.. När vi satt för att äta tårta så ringde min mobil och jag hade fått jobbet påABC-Gruppen som jag var på intervju för i fredags.!

Är hur glad som helst!!! Nu ska jag mysa med älsklingen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0