Dåligt

det är precis vad det kommer bli....

med uppdatering alltså! :D haha

Jag ska upp till Öjersjö nu för att städa.. Sen ska jag hem och tvätta och ikväll ska jag förmodligen till Stenugnsund  på möte!!

Men jag försöker skriva senare

Nästa

Då var begravningen avklarad, den vr fint och det var roligt att träffa alla släktingar..
Nu är det dags att åka iväg på möte!

Redo

Nu är vi klara för att gå på begravning...






Kommer nog inte skriva förrän ikväll när jag kommer hem efter mötet, ska sitta i kassan :D

Torsdag 25e Februari

Idag är det begravining och möte som står på schemat..'

Min gammelfarmor Gertie som dog den 28 januari ska begravas idag i Kvastekulla Kapell klockan 13.00.. Sen blir det fika och så i Kåsjögården..

Sen ikväll så är det möte som vanligt! ska bli roligt idag eftersom det är en upline till oss som pratar! KUL!!

Oj

Det var längesedan man var såhär trött när man vakna..  men man kan ändå inte ligga i sängen hela dagen vet ni.. ;)

Ikväll så ska jag ha en sminkkväll här hemma ska bli kul och mysigt! Det bästa är att några av mina favoritflickor kommer! I like..

Men innan det börjar, och det börjar klockan sju, så ska jag städa, duscha och fixa mig, söka jobb, gå på anställningsintervju och plugga.. Så visst har jag att göra idag också.. haha

Igår hade jag iaf jätte roligt, var med Emelie från 07.45 till 19.00 så jag fick min Emeliedos iaf. haha. Men först så hade vi frukostdate innan vi var på ungdomsmotttagningen och efter det så tränade vi i två timmar och sen hade vi roadtrip till kortedala.. Men då var vi trötta så vi åkte hem till henne och åt lunch.. Halv fyra så hade jag ett möte hos arbetsförmedlingen så då var vi där, sen så hämtade vi Albin och åkte upp till Öjersjö för att åka pluka med honom, vi myste när solen gick ner med macka och varm choklad.. Mysigaste pulkupplevelsen hittils med Albin!

Om jag har tur så kanske jag hinner lägga upp lite kort ifrån ifredags kväll/natt! haha

trött.trött.trött

Shit alltså, det var länge sedan man var såhär trött.. vet inte riktigt hur det hände men har iaf varit på gymmet i två timmar idag.. känns skönt, men ack så seg man var efter gårdagens pass, blä

Arbetsförmedlingen

Just nu sitter jag på arb etsförmedlingen men ska gå härifrån nu! Ska åka pulka med albin.. skriver sen

På g

Nu ska jag strax åka in till stan, hoppas jag hittar direkt bara..

får se om det blir träning sen eller inte är ganska trött..

Typiskt

Igår så skrev jag två inlägg som inte kom fram, man blir alltid lika irreterad när man inser att man suttit och skrivit men så är det bara borta..

Jaha igår var vi uppe i Furulund en stund, älskling skottade garagetak och jag lekte med världens bästa Albin ;)

Idag så ska jag träffa Karro en snabbis för hon har skrivit ut lite papper till mig, sen så måste jag springa ner till skolan för att låna kopiatorn, sen ska jag gå och söka jobb på Willy´s och därefter in till stampen för securitas rekryteringsträff.. om jag orkar sen så ska jag och Emelie kanske gå och träna.. full späckad dag alltså..

:D

Förlåt för att jag inte skrev något igår.. dagen och kvällen var fullspäckad!

iaf så blev det valand för mig i fredags.. Hade jätte kul och glömde bort tiden så jag som skulle åka hem tidigt kom inte hem förrän vid 4.. åkte kareoke-taxi hem! hahaha

jag hinner inte lägga upp några bilder nu men kan göra det ikväll.. vi kom dit och fick varsin goodiebag+skumpa+snittar och satte oss vid det bästa bordet, väldigt snart så var det fullt med tjejer i lokalen.. Vi fick två fina armband var, kan visa dem också sen!  men iaf efter en stund så är det någon som knackar mig på axeln och då är det Sanne eriksson som jag inte träffat sedan skolavslutningen i nian typ... hur jul som helst!
Berättar mer sen..

okej inte speciellt snygg bild men skit samma ;)

MINT

MINTMINTMINTMINTMINTMINTMINT Alla armband kommer från MINT och bilderna hittar ni här


Marc by Marc Jacobs, Nolita, MICHEL- Michael Kors, Juicy Couture, Rock ‘N Blue, Mission, See by Chloe, RIKA, Odd Molly, By Malene Birger, Rock by Sweden är några av de varumärken ni kommer få se med modevisningen från Raglady.

Nu intar tjejerna Valand med en glimrande Girls Night

Fredag 19 feb

Tidiga kvinnliga gäster får uppleva:

- Salmings manliga modeller
- Modetrender från Raglady
- Goodiebags med lyxiga smycken från mint
- Bubblande dryck och goda snittar


Ni killar är naturligtvis också välkomna men ni får allt hålla er på ena sidan tills vi öppnar upp hela Valand.

Modevisningarna börjar kl.24:00

För gästlista och halva entrén före kl.23:30 besök
www.vipinbjudan.com

Varmt välkomna till en kväll där mode möter lust och lycka.

Nattklubb kl.23:00 - 05:00
Klädsel: Överraska oss
Plats: Valand Nattklubb - Hörnet Avenyn/Vasagatan


Åh

Faan jag vill ju till Valand!!!  :'(

Valand

Ja då var det fredageftermiddag.. tiden gick väldigt fort idag vill jag lova!

Nu var det ju meningen att jag skulle gå ut med Charlie´s men Lisa är kräksjuk och de andra två är inte så sugna.. Får hoppas att jag får med mig någon annan för jag tänker ju inte gå själv... men det verkar som att jag får skita i det.. faan ville ju verkligen...

bra igen & det är fredag ;)

jag tror inte att det var riktig magsjuka jag hade för jag mår redan bra, mådde inte så jätte illa igår heller och jag spydde inte... men jag mår iaf bra igen! :D

Om en timma så ska jag gå och träna med Emelie, ska ta det lite lungt dock.. vill ju inte överanstränga mig efter helvetesnatten ;D..

Ikväll blir det Valand för hela slanten, ses där ;)
Förra året så hade jag många fler biljetter, här kommer lite bilder :D
















Blä

Jaha då ligger man här... Magsjuk, spenderade hela natten mad att spy, helt underbart eller inte.. Har inte varit så jätte farligt idag men ligger här ändå , känns inte värt att gå ut bli mer illamående eller smitta någon om jag nu är magsjuk... hoppas att jag är frisk imorgonkväll för då ska jag ju träffa mina töser!!!

Välkommen Christoffer

Inatt eller rättare sagt 23.40 inatt så fick min svägerska sitt första barn en liten pojke som vägde 3260 gram och var 51 cm lång.. Han ska kallas Christoffer, trivs väldigt bra med namnet faktiskt!  Jag och älsklingen som nu då är morbror åkte med hans föräldrar för att titta på den lilla guldklimpen och han var jätte fin, vi tog några kort men vet inte om Anna vill att jag ska lägga upp bilder på honom så vi skiter i det!

Just nu längtar jag tills älsklingen kommer hem!


Snö

Jaha då snöar det igen! Det var ju ett litet tag sen sist nu ju...

Men jag hinner egentligen inte skriva ska möta emelie på gymmet nu! Hörs sen

Pepp

Känner att jag verkligen är påväg någonstans men jag vill att det ska gå snabbare, jag vill se restultat nu, jag vill ha möte nu, jag vill lära mig NU!!!

Jag lovar mig själv att satsa gärnet de här tretton dagarna innan jag och mamma åker till Spanien, jag ska uppnå ett resultat så att folk blir paffa, jag ska göra det här nu! Pepp hela dagarna hela tiden!

Hoppas att folk förstår hur viktigt det här är för mig!

Jag tror att det kan vara lätt att missförstå mitt inlägg, men jag ser redan resultat, snabba resultat, men jag vill att det ska hända mer! ;)

Jobb

Nu sitter jag vid köksbordet, datorn, en kopp te, kalendern, starting point och mobilen ligger framför mig.. Har några samtal att ringa nu... Här är det jobb som gäller!

Lite segt

Jaha, då var man lite fast i Mölnlycke... Hade ju lånat lenas bil men nu när vi ville åka hem då är det ingen som svarar på telefonen så det verkar bli så att vi väntar här tills Lena kommer hem så får hon köra hem oss, men hon är hos frisören med de sstora barnen så vem vet när det blir!

Men jag skriver lite ikväll! älsklingen ska ut och spela pingis med en klasskompis så jag kommer nog vara lite rastlös!


Ny vecka - nya tag

Nu sitter jag hemma hos mamma i Furulund, träffade Elin J imorse och tog en frisk promenad, vid halv 11 var jag framme hos mamma och vi har ätit en sen frukost, haft lite möte kan man säga också...
Men nu bär det av in till stan för att hämta våra nygjorda pass åker  till Spanien om 13 dagar för er som inte visste, vi ska ner och bara vara mor och dotter plus  att jobba lite då ;)

Efter stan så ska vi hem till Lena för att lämna tillbaka hennes bil som mamma lånade till Sthlm i helgen!  Älsklingen slutar om 5 min så efter rundturen så ska jag hem och städa med honom... Imorgon ska jag träna som få.. Tråkigt att gå själv bara, får fjäska med min bror tror jag! hörs senare...

<3

Har inte så mycket att skriva, typ Glad alla hjärtansdag!

Spenderar min tid med älskling!

snart så

snart så kommer Elin och hämtar mig så jag sitter här helt klar med ny målade röda naglar, är helt svartklädd annars så jag tänkte att det skadar ju inte med lite färg...

Älsklingen och jag sov en 40 minuter förrut, vet inte riktigt vad det är med oss men vi är riktigt trötta hela tiden.. men det var mysigt att sova middag i hans famn ;) <3

Lite förnyelse

Igårkväll så blev det en helkväll hos min svärföräldrar, Bengt hade kokat musslor och rökt sill, hur gott som helst.. Dock så känns det som att röklukten sitter kvar! haha
Efter vi hade ätit så blev det vem vet mest, på spåret, skavlan, let dance och erin brockovich! Kom inte hem förrän vid ett! Men mysigt var det...
Vi väntar ju spänt på att min svägerska ska föda, hon skulle ha den 10e så det borde ju komma när som helst nu! Tror att det blir en pojk men vi får se!

Idag gick vi upp klockan nio för att äta go frukost, ägg och vit grape.. mumma..  sen kom svärmor och hämtade oss för att vi skulle åka till Österhjälpen som ligger i Jonsered, vi hittade varsin bok och två snygga sänglampor, sänglamporna var faktiskt det var ute efter, vi börjar bli sugna på en ny soffa också men vi får vänta in en snygg!

Meningen var att jag och Emelie skulle gå och träna också men hon svarar inte i telefonen så jag väntar med att träna tills imorgon när jag kan träna med min bror, inte så kul att träna själv varje gång!

Klockan fyra blir jag hämtad av Elin J och hennes familj eftersom jag och Elin ska servera på hennes pappas 50 årsfest som är ikväll, ska bli himla roligt! Älskar när vuxna blir lite runda under fötterna! hahaha

Ha en underbar lördag!

Charlies look this way

Anne Therese och Lisa jag bokar er den 19 för då är det Girls Night! Okej?!




Håll tummarna!

För en liten liten stund sedan när jag skulle kolla min mail så upptäckte jag att jag hade fått ett jobb erbjudande! JIPPI!

Man skulle svara om man ville och kunde jobba, så jag svarade väldigt fort vill jag lova! skulle vara perfekt eftersom det var ett event bara och inte håller på så länge men jag har kanske jobb mellan 22 mars till 23 april!



Igår jobbade jag ju på mässan igen, var ganska roligt men lite segare än i måndags men det var kul och man tträffade mkt folk precis som jag vill ha det!

Jag har lite andra roliga nyheter men jag vill vänta lite med att berätta dem, måste fixa et perfekta inlägget och jag har inte orken för det nu!


trött torsdag

Usch då, har varit vaken i 45 min men jag vaknar inte riktigt till känner jag! Fy, men nu måste jag äta frukost och duscha ska ju med 11.15 bussen..

Det ska bli ganska skönt att denna veckan snart är slut, jobbar ju dock veckan ut men det är lite mkt nu, har ganska mkt på g i skallen också hahah!


mys

Idag har det varit en perfekt dag! Åh vad lycklig jag är! <3

Gick upp kl 07.00 för att vara på arbetsförmedlingen kl 08.00.. trodde att jag skulle sitta där på basinfomöte i minst en timma men var klar redan efter 35v min så stack jag iväg till gymmet och brände lite fett;)

sen kunde jag efter träning och dusch möta upp älsklingen på allum och ta 10.15 bussen till stan där vi tittade runt lite och sen käkade vi lunch på Prego, åh älskar deras sallad! Sen blev det lite åhlens innan vi tog spårvagnen till båtmässan, där drömde vi oss bort! haha

Sen åkte vi till Lena och tjötade lite, Olle är verkligen ursöt! speciellt när han skrattar! haha gullunge!

Nu är vi sega och ska ligga och jäsa i soffan ett tag!

Grym tisdag

Dagen började hur bra som helst och jag kan inte säga att den har blivit sämre efterhand.. Gick upp strax efter nio och åt frukost med älsklingen, två ägg och en halv grape, hur gott som helst!

Sen vid halv elva så gick jag till gymmet och var där i två timmar, jag förbrände 500 kcal, känns väldigt bra vill jga lova! När jag kom hem så hade älskling gjort en omelett till mig åh så gott! Lite mkt ägg dock! haha..

Nu ska vi åka upp till furulund för att gratta min bror och där bjuds det på potatisgratäng och fläskfile.. kyckling till mig!


Grattis Jimmie

Idag fyller min yngste bror hela 16 år! Världens största grattis till honom!

Jimpa med min moppehjälm ;)


Fårö 2008


Sittandes på en rauk på Fårö 2008


Med Anette och Rasmus på gotlandsbåten


Hela min familj utan mig! Jimmie är den goa längst bort! De har förändrats en del allihopa sen detta kortet ;)

Måndag

Japp då var det måndag igen, men idag ska jag, tro det eller ej, JOBBA.. hahha mellan 12 och 20 strosar jag runt på svenska mässan! Perfekt, ska bli kul att komma ut och träffa folk!

För första gången på länge så har jag en full späckad vecka!

Pepp ist för depp

känner mig lite halv deppig just nu men jag borde vara pepp eftersom en fest som jag ska vara på just nu pågår.. men jag sitter halvnaken i soffan med ett glas vin håret i en handduk och glasögonen på.. måste få upp humöret lite!b har någon något tips!!

Ha världens bästa kväll!!

lördag & massa grattis

Jaha, det blev inte 500 kcal igår, min bror stressade mig så jag hann inte med det helt enkelt, men idag ska inget få stoppa mig! haha..

Just nu så står jag och älsklingen och tvättar för hand, haha, inga rena kläder och ingen tvättid leder till detta! Haha Igårkväll så blev det lite räkor på impuls, goa pansardjur dem där.. haha

Ikväll ska vi på fest till Emil som fyller 22 idag! Grattis Emil!


Min lilla farmor fyller 69 år idag! Grattis Farmor!

Inte så bra bild men här är jag och farmor på nyår!

Sen så fyller Emelies lillebror Alex hela 6 år idag! Helst sjukt!! Men grattis Alex!

Haha kolla vad liten både jag och Alex är!!!

Vad står på tur?

Om inte disken, haha... Ska diska upp lite disk och fixa lite i köket innnan älskling kommer hem från skolan och Emelie kommer på lunch, sen ska vi duktiga töser ta med oss älsklingen och min bror Pär för att träna!  Stor satsning för min del idag! 500 kcal minst ska jag ta!

För en stund sedan ringde Björn, min chef på mässan nästa vecka! Ska bli riktigt kul att komma ut bland massa människor och samtidigt spana på båtar! Älsklingen är inte alls avis på mig! haha!


God natt

Så nu är det dags att hoppa in en snabbis i duschen innan det är dags för sängen!
Har precis tittat på Supersize me, blir lika äcklad varje gång, första gången jag såg filmen var i ettan 2004... Usch, men allt de säger är verkligen sant, men man blir ändå förvånad!

Pannkakor

Blir lite mellanmål med pannkakor tillsammans med älsklingen! <3
 har försökt ta klort men det ville sig inte!!


Lunch

Nu kommer Karro snart hit och vi ska äta lunch tillsammans idag!

Jag ska bjuda på rotpyttipanna, jätte gott och nyttigt!
Innehåller potatis, morot, rotselleri och kålrot. Jag brukar ha rödbetor till och steka upp ett ägg. Idag för att fina till det lite så har jag stekt upp kyckling, lök och vita bönor! Kommer bli jätte gott! Mumma!

Senare i eftermiddag ska jag och Emlie och träna igen.. Kanske följer älskling också med!

Högskoleprovet

Okej då var man anmäld till vårens högskoleprov! Då är bara frågan vad det är man ska plugga på, jag vet ingenting om vad som förväntas av mig... Vet bara att folk säger åt mig att göra det! Är det någon som har lite bra tips??

Cosmetic Brush Set


Det här inlägget är lite till Angelica, men alla får läsa! Snällt va?? haha

Men när Angelica var hemma hos oss sist så letade hon efter ett sånt här set och det här ligger på halva priset från den billigaste då! Bra va!! 


Om ni är intresserade av setet är det bara att kontakta mig! <3

Skönt

Jag känner mig så peppad! Men jag ska berätta från början..

Jag och Emelie skulle träffas klockan 10 men jag får inte tag på henne förrän halv 11, då hon vaknade. ( Bra jobbat gumman! ;)) Precis efteråt så ringer David och ber mig ta barnen i en timma så jag typ springer ner till honom efter att ha duschat, tagit på mig och packat träningsväskan på 20 min...

Väl där leker jag med barnen och ger dem mat tills att Karro kommer hem, strax efter kommer också Emelie dit.. Jag och Emelie tog en sväng till Porthälla hälsar på Sofie 2 ;) en stund och sen skriver vi ut lite papper..

Efter det gick vi till arbetsförmedlingen och jag vill ju lova att det inte går allt för snabbt där inne.  När klockan är strax innan 4 så är vi klara där, tar en snabb sväng förbi willy's för att köpa en banan till Emelie och sen gick vi bort till gymmet... stress..

Nu har vi iaf träningskort och vi ska försöka träna varje dag den här veckan! Peppa mig!!!!

Svara inte då.. :(

Nu sitter man här och väntar på att lilla trötta Emelie ska svara i sin telefon, men gör hon det?? Nix pix! :(
Vi har ju ganska mycket som ska hinnas med idag så det hade varit nice att komma igång snart... Jaha det är väl lika bra för mig att hoppa in i duschen så att jag är klar när jag väl får tag på henne!

RSS 2.0